» » » Як почати грати в "танки онлайн"?

Як почати грати в "танки онлайн"?

Як почати грати в
Як почати грати в "Танки онлайн"?

гра Танки онлайн невпинно поповнюється новими гравцями. І хоча геймплей не представляє собою великої складності, у новачків все ж можуть виникнути деякі питання щодо того, як зробити свої перші кроки в грі. Відповіді на них ми дамо в цій статті.

Нижче представлені поради по установці клієнта гри, про реєстрацію та про перших іграх.

Відповіді на популярні питання

Чи потрібно щось встановлювати на свій комп`ютер?

Ні, гра не вимагає завантаження та установки будь-яких програм. Єдине, що вам знадобиться для роботи, - це Adobe Flash Player. Це стандартна для будь-якого комп`ютера програма, яка дозволяє в тому числі переглядати відео в режимі онлайн. Якщо ви можете подивитися ролик, наприклад, на You Tube, значить, ця програма у вас є. Якщо немає, то її потрібно буде встановити з офіційного сайту (Безкоштовно).

Як мені почати грати в "Танки онлайн"?

Насамперед вам потрібно буде пройти просту процедуру реєстрації. Для цього треба буде лише вписати своє ім`я у відповідній графі анкети, а також пароль. Після того як ви уважно вивчіть умови ліцензійної угоди, правила гри і політику конфіденційності, прийняту в «Танки онлайн», ставте галочку у віконці нижче анкети і клікайте на «Завершити».

Після цього система автоматично перенаправляє вас на першу битву, в якій зібрані тільки такі ж починаючі геймери, як і ви. Це дозволить в комфортній для вас обстановці освоїти базові принципи гри.

Де я зможу поспілкуватися з іншими гравцями, дізнатися статистику?



Після першого бою ви будете автоматично перенаправлені в ігрове меню. Далі ви будете потрапляти в нього відразу після входу в гру.

У меню ви побачите чат, де можна буде обговорити деталі бойової операції з «товаришами по зброї», задати ваші запитання, порадитися щодо тактики гри та ін.

Крім того, в меню ви зможете переглянути свій рейтинг, ранг, кількість очок, які потрібно буде набрати до переходу в наступний ранг, а також список битв і інформацію про вибраний бою. Тут же ви зможете самостійно створити битву, набравши команду на свій розсуд.

Також вам може бути корисна стаття Як встановити "Танки Онлайн".

Про інших іграх читайте в статтях розділу Комп`ютерні ігри.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!