» » » Як грати в world of tanks?

Як грати в world of tanks?

Як грати в World of Tanks?

World of Tanks - одна з найбільш популярних мережевих багатокористувацьких ігор. Вона користується великим успіхом серед аудиторії з Росії і країн СНД завдяки захоплюючому ігровому процесу і простому російськомовному інтерфейсу.

Реєстрація

Гра розповсюджується безкоштовно. Щоб пройти процедуру реєстрації, необхідно спочатку завантажити програму за адресою скачати клієнт World of Tanks, а потім встановити її. Щоб створити обліковий запис, перейдіть за посиланням створення аккаунта і вкажіть всі необхідні дані. Перед тим, як грати в World of Tanks, врахуйте, що логіном для входу в гру послужить не Ваш нікнейм, а адресу Вашої поштової скриньки. Нарешті, запустіть встановлену на Вашому комп`ютері гру. З`явиться вікно, в якому Ви повинні будете ввести обраний на етапі реєстрації пароль і натиснути на кнопку Ввійти. Якщо логін і пароль виявляться вірними, Ви негайно потрапите в свій ангар.

Перш, ніж завантажувати та встановлювати клієнт на комп`ютер, ознайомтеся з його системними вимогами. Найбільшу увагу приділіть швидкості з`єднання. Не забудьте відразу після закінчення інсталяції заглянути в ігрові настройки, змінивши деякі функції програми на власний розсуд. Гра оновлюється автоматично за допомогою допоміжної утиліти.

Правила гри



Основне завдання гравця - разом зі своїм кланом з 15 осіб здобути перемогу над кланом противника. Перемогою вважається повне знищення ворожої бронетехніки, або захоплення всіх баз опонента. З виходом патча «Світова війна», клани можуть боротися за територію на віртуальній карті. Для зручності, світ поділений на провінції, контроль над якими приносить «золото». Другий вид ігрової валюти - «кредити» - дістається гравцям в результаті боїв.

Мабуть, основні правила гри стосуються неспортивної поведінки її учасників. Таким вважається блокування проїзду бронетехніки, стрілянина по союзникам, ненормативна лексика та особисті образи в чаті, а також багато іншого, що може бути визнано адміністрацією як перешкоджання ігрового процесу.

класи танків



Щоб зрозуміти, World of Tanks як грати, потрібно ознайомитися з представленою в грі технікою. Всі танки відповідають своїм реальним історичним прототипам. Всього існує п`ять класів даних машин: важкі, середні і легкі танки, САУ і протитанкові САУ.

Легкі танки дуже швидкі і маневрені. Вони ефективні при старті, так як здатні негайно висунутися до необхідних позиціях. Їх досить складно знищити, оскільки вони здатні швидко переміщатися по полю бою. Середні танки мають не надто товстий шар броні, вони повільніше легких, але знаряддя у них могутніше. Їх використовують для підтримки настання важкої бронетехніки і атак з флангів.

Важкі танки добре броньовані, у них дуже висока сила пострілу. Їх недоліки - повільна швидкість і тривала перезарядка. Основними їх противниками є САУ, які розгортали справжнє полювання на важкоозброєну техніку. Незважаючи на найпотужніші знаряддя, ці установки дуже уразливі, оскільки мають легку броню. Протитанкові САУ відрізняються від них більш броньованої лобовою частиною.

тактика гри

Щоб здобути в бою перемогу, потрібно, щоб клан був укомплектований відповідною технікою. В ідеалі, має бути баланс між усіма класами танків: кожен з них незамінний і виконує власні функції.

Так, легкі танки - мисливці на обидва типи САУ. Перш, ніж ворог перейде в наступ, вони потрапляють до нього в тил і знищують всю артилерію. Важкі танки гарні для проривів в містах і лісистій місцевості, проте в поле вони дуже вразливі. Середні танки універсальні і застосовуються для масованих атак і ударів по флангах. САУ охороняють базу і використовуються для знищення важкої техніки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!