» » » Як пройти angry birds?

Як пройти angry birds?

Як пройти Angry Birds?

Гра Angry Birds стала чи не найпопулярнішою для мобільних телефонів і планшетних пристроїв. Оригінальний дизайн героїв, милі персонажі, якісна обробка графіки і звуку - все це забезпечує додатком неймовірну популярність і донині. Незважаючи на легкість в процесі гри, багато хто думає про те, як пройти Angry Birds, які існують хитрощі, щоб набрати побільше очок і пройти більш високий рівень.

сюжет

Сюжет гри досить простий: зелені свині викрадають у птахів яйця, щоб зробити яєчню. Птахи сердяться і вирішують помститися нахабним свинкам і повернути своє потомство. Вам пропонується стріляти птахами по свинкам, які ховаються у всіляких будівлях з дерева, льоду, каменю та інших матеріалів.

Перші рівні є найлегшими, і пройти їх досить просто. Далі дії все ускладнюються, кількість свиней збільшується, блоки - ускладнюються. Якщо ви любите грати в Angry Birds, як пройти рівень на три зірки - актуальний для вас питання.

Для цього існує декілька хитрощів.

Птахи і їх особливості

З кожним новим рівнем вам відкриваються все нові види птахів, у яких є свої особливості.

  1. Найперша пташка, з якої ви познайомитеся - це маленька пташка червоного кольору. Вона доступна з самого першого рівня і не має ніяких особливостей. Пробивна потужність у неї середня, і якщо ви натиснете на неї в польоті - вона чірікнет.
  2. Синя (блакитна) птах при повторному натисканні розпадається на три штуки. Найбільш ефективна вона для льоду, про що і говорить її колір. Не варто її використовувати для того, щоб розбити кам`яні і дерев`яні блоки.
  3. Жовті пташки. Ці пернаті мають форму витягнутого трикутника і найбільш ефективні для руйнування дерев`яних блоків. Якщо ви повторно натиснете на птицю в польоті, вона прискориться, збільшивши свою пробивну силу.
  4. Птахи-самураї чорного кольору. Птахи-камікадзе, які вибухають при повторному натисканні. Найбільш істотна втрата вони завдають кам`яним перешкодам.
  5. Білі пташки-несучки. У них є кілька відмінних рис, які роблять їх чи не найефективнішими птахами в грі. По-перше, вони скидають яйця, що дає можливість уразити ціль зверху. По-друге, при повторному натисканні, птах змінює траєкторію, відлітаючи вгору, що також можна використовувати для найбільшого коефіцієнта руйнувань.
  6. Червона птах збільшеного розміру. За сюжетом гри, це старший брат найпершої маленької пташки. Він володіє всіма тими ж якостями, що і молодший брат, але вони посилені в кілька разів. Так, даний вид птахів ефективний в боротьбі проти каменю і дерева і стає доступний з епізоду «The Big Setup».
  7. Могутній орел. Наймогутніший і злий персонаж у всій грі. З`являється він тільки в тому випадку, якщо заплатити 99 центів в повній версії гри. Для його використання необхідно запустити Сардинії консерви. Могутній орел дозволяє пропустити рівень, але використовувати цю функцію можна тільки раз на годину.

свинки



Є три види свинок:

  • звичайні маленькі зелені свині;
  • трохи збільшені свинки;
  • найбільші, так звані «боси».

Найменші вбиваються з одного разу, в середніх потрібно потрапити двічі, а для вбивства боса необхідно три попадання. Ступінь каліцтв проявляється вибитими зубами і синцями на тілі свині.

Крім цього, у свинок може бути захист - шолом або капелюх, тоді знадобиться ще один удар, щоб знищити її.

Ось деякі особливості, які допоможуть вам в тому, як пройти гру Angry Birds. Удачі в грі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!