» » » Яку гру скачати на андроїд (android)?

Яку гру скачати на андроїд (android)?

Яку гру скачати на Андроїд (Android)?

Сучасна операційна система для мобільних пристроїв - Андроїд, вимагає, написаних індивідуально для неї ігор. Які ігри йдуть на Андроїд? Природно написані тільки для цієї системи.

Багато цікавих, розвиваючих і просто, що захоплюють своїми ігровими діями є вже написаними, так як ця система з кожним днем стає популярнішою завдяки різноманітним пристроїв використовують її. Встановивши систему, або почавши роботу на мобільному пристрої з такою ОС, постає питання - які є гри на Андроїд? Є різні жанри і кожен може вибрати на свій смак.

Логічні

Кутова швидкість (Angular Velocity)

Являє собою цікаву логічну гру, яка затягує вас на довгі години. Іграшка заснована на фізичних законах, які не тільки дотримуються, але і є можливість їх свідомо порушувати. Любіть бити по м`ячу, і вам хотілося потрапити злому сусідові в вікно? У кутової швидкості можна зробити це без страху. Гра з фантастично реалістичним м`ячем.

100 Дверей помсти (100 doors of revenge)

Логічна гра розроблена фахівцями від 100 Doors 2013. Сенс гри в тому, що потрібно постаратися відкрити двері ліфта і перейти на наступний поверх. Щоб увійти в наступний ліфт необхідно здогадатися і виконати дію, завдяки якому двері відкриються.

Навколо світу за 80 днів (around the world 80 days)

Захоплюючі пригоди на морі в повітрі і на суші, із знаменитими героями! За 8 десятків днів обігнути всю землю не та просто як здається на перший погляд. Дуже хороша графіка, анімація на найвищому рівні. Цікаві головоломки.

Дії (Action)

Лінкор Руйнівник (battleship destroyer)

Військові подвиги, на благо Батьківщини, спокушають всіх. Коли ви стаєте капітаном військового фрегата, легко стати героєм.



Корабель не робить туристичні круїзи для розваг, а бере участь у бойових діях і початковий вибір зброї для рейсу дуже важливий. Є можливість створювати власні сценарії, і ділитися ними з іншими гравцями. Погодні умови змінюються постійно і роблять гру ще натуралістично.

Рамаян війни: океанський стрибок (ramayan wars the ocean leap)

Гра занурює в індійську міфологію, вчить літати над морем, постійно вводить нові персонажі і небувалого виду істоти. Битви відбуваються навіть всередині дракона. Управління грою на найвищому рівні, графіка тривимірна.

Загарбники (Invader Hunter)

Для любителів космічної фантастики. Мріяли стати космічним піхотинцем-героєм, що рятує світ від загарбників? Гра для вас!

Топ 10 популярних ігор

Якщо ви не визначилися, яку гру скачати на Андроїд, тобто топ 10 кращих ігор для цієї операційної системи:

  • Angry Birds - захоплююча гра, затягує на годинник.
  • Abduction! - Проста гра, але дуже цікава. Злі прибульці крадуть ваших друзів і за допомогою стрибає корови їх необхідно рятувати
  • Blow Up - Схожа на Angry Birds. Необхідно руйнувати будівлі, трохи іншим способом.
  • NinJump - Проведи ніндзя на самий верх величезного хмарочоса.
  • Jet car stunts -36 треків на надшвидкісний машині.
  • Radiant HD - Для любителів космічних баталій.
  • Tank Hero - кращі традиції гри - «Танчики».
  • Slice It! - 140 рівнів поділу екрана.
  • Crazy Snowboard - Мріяли про сноуборді, і виконувати всілякі трюки? Це для тебе.
  • Armored Strike - Улюблена усіма - Worms тепер і для Андроїд.

Завантажувати ігри можна як з інтернету, так і обмінюватися ними з друзями безпосередньо, за допомогою свого смартфона.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!