» » » Як зробити машину в garry's mod?

Як зробити машину в garry's mod?

Як зробити машину в Garry`s Mod?

Всім відома Half-Life 2 давно вже підвладна призначеним для користувача модифікацій, які перетворюють її в абсолютно іншу, але не менш цікаву гру. Наприклад, взяти відому багатьом модифікацію Garry`s Mod. У цьому доповненні гра перетворюється в одну величезну полігонообразную пісочницю, в якій гравець може робити все. Набір ігрових інструментів і доповнень з кожним разом перетворює гру в конструктор Lego нової епохи. Гравець може побудувати як зміцнення, так і військову техніку, це може бути триколісний велосипед з базуки, машина, танк або який-небудь інший веселий і смертоносний експеримент. І все ж, є кілька способів в Garrys Mod, як зробити машину. Тут ми опишемо один з них.

Спосіб зробити машину

Для початку вам потрібно буде визначитися з каркасом машини, це може бути як коробок, так і плоска поверхня. Після того як ви визначилися з основою, її слід підняти на певну висоту від землі синьою гарматою і зафіксувати правою кнопкою мишки.

Після цього потрібно додати машині колеса. Для цього потрібно затиснути клавішу Q, вона перекине нас в меню Garrys Mod. Далі в меню потрібно знайти вкладку Wheels і вибрати вподобані вам колеса. У параметрах потрібно буде вказати управління колесами, а також швидкість їх обертання. Після установки коліс на ящик слід перевірити, чи всі колеса будуть крутитися в одному напрямку, якщо ж потрібно підправити рух, то натискаємо кнопочку Е. Перевіривши і подкорректировав всілякі похибки, можна поставити на машину реактивні прискорювачі. Для цього варто затиснути Q і перейти в підміню Thruster.

Завантаження машин для Garrys Mod



Тепер поговоримо про те, де можна скачати машини для Garrys Mod. Для цього можна знайти спеціальні архіви на сайтах, присвячених цій грі. Але цілком ви машину не отримаєте, вам її доведеться збирати або шукати зібраної довго, а потім ще коригувати її.

Машини для Garrys Mod 10 нічим не відрізняються від інших збірок, все зроблено по накатаній системі і не вимагає особливих зусиль. Вся заковика в створенні навороченного супер-кара - це ваша фантазія. Будь-яка сконструйована вами машина буде працювати. Не варто тільки відразу відступати. Після трьох або чотирьох спроб у вас почне виходити і ви зможете все більш майстерно створювати будь-які конструкції і механізми.

Ті, кому текстові інструкції не дуже зрозумілі, можуть подивитися навчальні відео для даної гри, там є пара цікавих і пізнавальних уроків. Для інших же є купа різних гайдів для Garrys Mod. Як створити машину - одне з питань, який там згадується. Більшість з них зроблено у вигляді покрокових інструкцій з картинками. Крім того, на YouTube є велика кількість уроків з даного питання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!