» » » Як вибити діглі?

Як вибити діглі?

Як вибити Діглі?

Хто хоча б один раз грав в «WarFace», знає, що немає нічого могутніше, ніж Діглі. Тому питання про те, як вибити Діглі, стоїть на порядку денному у кожного геймера. Справа в тому, що вибити дана зброя дуже непросто. Дістатися до певного рівня, знайти звання або високий ранг - це не варіанти. Шанс отримати Діглі є у кожного, це справа везіння і удачі, а також хитрості і знання деяких простих правил.

Існує кілька схем, за допомогою яких можна вибити зброю. Спочатку необхідно дочекатися слушного часу. Приблизно з 4 до 8 ранку шанси здобути Діглі збільшуються в рази. Якщо ви дочекалися цього часу, зробіть наступне. Придбайте п`ять коробок удачі. Відкривати їх потрібно все відразу. Можливість, що вам попадеться Діглі, дуже велика. Це найпростіший і дієвий метод, який допоможе відшукати зброю.

Також користуються і іншим способом. Купують не п`ять ящиків відразу, а по одному. Тобто потрібно придбати одну коробку, перевірити в ній. Якщо спроба була невдалою, потрібно купити п`ять. Якщо в цих п`яти Діглі не знайшов, потрібно купити три. Вам обов`язково має пощастити, але якщо ні, повторіть всі дії заново.

Отже, продовжимо розмову про «WarFace». Як вибити Діглі? Якщо для вас це ще актуально, скористайтеся третім способом. Потрібно придбати коробку удачі. Тепер подивіться, яке сьогодні число. Наприклад - 18. Значить, коли коробка буде блимати, натисніть «Відкрити» на 18-ий раз. Тобто потрібно відраховувати миготіння коробки, яке число, на такий раз і потрібно її відкрити. На цей раз вам точно має пощастити в пошуках Діглі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!