» » » Як вибити авм в варфейс?

Як вибити авм в варфейс?

Як вибити АВМ в варфейс?
Як вибити АВМ в варфейс?

АВМ - відмінна гвинтівка в грі Варфейс. Її можна як купити, так і спробувати дістати через вибивання Коробок Удачі. Поговоримо про те, як в Варфейс можна вибити АВМ.

Існує кілька комбінацій і способів для цього.

1. Спосіб циклічний

Необхідно купувати коробки в певній послідовності і при необхідності цю послідовність повторювати. Для цієї зброї добре працює цикл 5-4-4-3-2. Тобто спочатку купуємо і відкриваємо 5 коробок, якщо в них нічого немає, то 4 коробки, якщо і в них немає, то ще 4 коробки. Якщо вони порожні, то ще 3, а якщо і в цих нічого, то ще 2. Якщо ж за весь ланцюжок ви не знайшли те, що шукали, повторіть її заново - зробіть цикл. Рано чи пізно він спрацює.

2. Подарунок від Варфейс

Полягає в так званій спробі "розжалобити систему". Кажуть, що якщо підвести ваш кредитний бюджет до того, щоб вистачило рівно на 5 коробок, то система зглянеться і подарує цю гвинтівку.

3. Подарунок від Варфейс - версія 2

Близький спосіб до попереднього. Тільки потрібно, щоб грошей вистачало всього на одну коробку - і тоді ймовірність виграшу в багато разів збільшується.

4. Спосіб жайворонка



Ходять легенди, що якщо встати раніше і почати грати - десь близько 4 - 4.30 ранку, а потім до 6 ранку піти за покупкою коробки, - то шанси на успіх зростають у багато разів. Це пояснюється тим, що основна маса гравців ще спить і серверу не перевантажені. Тобто прокидаємося, граємо і вибиваємо АВМ.

5. Спосіб для впертих

Можна купувати по одній коробці, відкривати її і, якщо в ній порожньо, йти далі. Полягає в наполегливому і впертому шляху до мети. Завзяті і економні гравці вважають, що так в результаті витрачається набагато менше коштів, ніж при використанні різних комбінацій. А зброя їм завжди в підсумку дістається.

6. Спосіб "все відразу"

Деякі гравці вірять в те, що якщо включити комп`ютер і відразу ж завантажити Варфейс, то їм дістанеться найкраща зброя або те, яке вони давно хотіли. Наскільки ця ідея фантастична - можете перевірити самі.

Також рекомендуємо подивитися відео, в якому показано, як вибити АВМ в грі Варфейс.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!