» » » Російська рибалка: як ловити?

Російська рибалка: як ловити?

Російська рибалка: як ловити?
Російська рибалка: як ловити?

Гра «Російська рибалка» дозволить вам відчути краси природи російських земель. У вас буде можливість відвідати наймальовничіші озера і річки, не виходячи з дому. Ви познайомитеся з мешканцями цих водойм у всьому їх різноманітті. У грі можна знайти не тільки існуючі види риб, але і такі, які колись зникли. Несподіваний сюрприз доставить вам масу задоволень - це піратські скрині і скарби.

Отриманий в грі досвід можна застосувати і в звичайному житті, так як гра «Російська рибалка» розкриває всі тонкощі даного ремесла.

Тут вас навчать правильно вибирати снасті для лову, знаходити правильне місце, визначати найкращий час доби для клювання.

Початок гри

На самому початку гравець потрапляє на 1-ю локацію. Якщо ви почали грати в «Російська рибалка», як ловити рибу, вам розкажуть саме зараз. Тут можна отримати основні навички в управлінні і принцип гри. Якщо ви щось пропустили, все це можна знайти в розділі «Допомога». У стартовому наборі спорядження рибалки ви знайдете все необхідне для риболовлі - снасті і прикормки. Цього буде цілком достатньо, щоб почати гру. Але для повного проходження «Російської риболовлі» знадобляться гроші. Отримувати їх можна, продаючи спійману рибу.

Що необхідно для настройки снасті?

Щоб почати ловити рибу, слід привести вашу вудку в робочий стан. Для цього дістаньте зі скрині необхідні предмети і тисніть на кнопку "Налаштувати". Така функція спрацює тільки з поплавковою і спінінга системою, а донна снасть спочатку готова до роботи. Після того як ви оберете, на що ловити, необхідно налаштувати снасть. Це допоможе вашій наживки опуститися якомога ближче до дна.

Ловля риби



Коли ви налаштували все свої снасті і вудилища, можна починати ловити. Здійсніть закид, клікнувши мишкою по будь-якого місця на водоймі. Якщо ви вибрали спінінг, тоді необхідно затиснути кнопку "G" для проводки і очікувати, коли хижа риба почне атаку. При виборі донки все простіше: коли риба почне клювати, ви почуєте дзвін дзвіночка. Тепер необхідно витягнути рибу, щоб вона не зірвалася. Для цього слідкуйте за повзунком, він не повинен зайти в червону зону.

Як продати рибу?

Гру «Російська рибалка» неможливо пройти без грошей. Тому рибу, яку ви зловили, можна продавати. Здійснити це можна на базі в спеціальній зоні. Хороший улов з рідкісними видами риб гарантує більший прибуток. Але, як показує практика, ваш перший улов буде складатися з дрібної рибки.



Є й такі види, які в подальшому ви зможете використовувати для наживи, на яку зловите більший екземпляр. Щоб вивчити всі варіанти використання риби, натисніть на кнопку «Меню» в коші.

Як в грі заробити гроші?

Гроші можна заробити не тільки від продажу риби, існують і інші способи. Беріть участь в різних змаганнях і пригоди. Від цього баланс грошей поповниться, і до того ж вам нададуть в якості призів ексклюзивні приналежності.

Відповідне місце для лову

За допомогою ехолота ви зможете визначити, де найкраще клює риба. Якщо такого немає, спробуйте закинути вудку в місцях біля корчів і нерівностях дна водойми. У таких місцях зазвичай водяться великі особини.

Визначаємо час доби

Вивчивши всі тонкощі і секрети даної гри, ви отримаєте відмінний улов. Рибу радять ловити рано вранці або пізно ввечері, тому як в денний час вона не особливо активна. Щоб не втрачати час днем - налаштовуйте свої снасті, займайтеся продажем або відвідайте змагання. У нічний час вам вдасться спіймати велику рибу: судака, плотву, коропа і карася.

Використання путівки

Для відправлення на наступну базу використовуйте путівку, якщо немає потрібного досвіду чи всюдихода. Її можна купити в магазині, відшукати в скарбі зі скарбами або виграти в турнірі.

Для повного ознайомлення з грою використовуйте «Налаштування-управління». Вдалої риболовлі!

Якщо вас цікавлять інші комп`ютерні ігри, загляньте в розділ Комп`ютерні ігри.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!