» » » Як встановлювати аддони wow?

Як встановлювати аддони wow?

Як встановлювати аддони WoW?

Багато любителів гри WoW користуються так званими аддонами. Про те, як встановлювати аддони для WoW, розповість наша стаття.

Аддони - це доповнення до інтерфейсу гри (в разі гри WoW). Тут є можливість поміняти фактично всі - від кнопок і рамок до того, яка інформація і як буде відображатися. Як правило, аддони допоможуть виконати будь-які дії в грі з комфортом. Це, наприклад, можливість побачити весь інвентар в одній сумці автоматично згрупованим, або ж побачити вміння всіх гравців гільдії, що вони можуть створити і які складові для цього потрібні.

Варто зазначити, що використання аддонів потребують додаткової пам`яті і часто веде до зниження продуктивності системи ПК в цілому. Також потрібно пам`ятати, що якщо Ви ходите в рейди або перебуваєте в гільдії, то обов`язково повинні будете поставити комплект аддонів, без якого ці дії неможливі. Але аддони можна вибірково відключити в потрібний момент (наприклад, якщо вони не потрібні або перевантажують Ваш ПК). Не варто боятися і того, що установка аддона здатна на непоправні зміни в файлах гри або системи. У гіршому випадку, Ви просто відключіть аддон, який неправильно працює і все буде як раніше.

Установка необхідних доповнень

  1. Спочатку необхідно завантажити аддон і зберегти його на Вашому персональному комп`ютері. Завантажити їх можна за нижченаведеними посиланнями:
  2. https://4-wow.ru/addons.html;
  3. https://wowdata.ru/addons.html;
  4. https://wow-game.ru/load/1/2.
  5. Також можна скористатися іншими сайтами, яких дуже багато в мережі Інтернет, задавши відповідний запит в будь-якій пошуковій системі.

    Як правило це архівні файли формату rar або zip.

  6. Тепер про те, куди встановлювати аддони для WoW. Потрібно відкрити скачаний архів і помістити його вміст в папку з грою, наприклад:

    «Шлях до гри WoW» Interface Addons.

    І так, якщо в викачаному архіві були, наприклад, папки з іменами «Atlas_Battlegrounds» і «Atlas», то після копіювання їх в папку з грою, Ви повинні побачити відповідні вищенаведені папки в директорії гри «Addons».

Включення необхідних доповнень

  1. Запускаємо гру (необхідно закрити її, якщо вона була запущена до установки аддонів і запустити знову).
  2. Як зазвичай вводимо пароль і бачимо кнопку з написом «Модифікації» в нижньому лівому кутку екрана вибору Вашого персонажа. Саме ця кнопка і відповідає за запуск / відключення будь-яких аддонів.
  3. Натиснувши її, Ви побачите вікно, де можна ввімкнути або вимкнути встановлені Вами аддони.

Варто звернути увагу на опцію під назвою «застарілі модифікації» у верхньому правому кутку цього вікна. Ми рекомендуємо поставити в ньому галочку, щоб Ви мали можливість використовувати старі аддони, адже слово «старий» зовсім не означає «непрацюючий» або «поганий».

Тепер Ви знаєте, як встановлювати аддони для WoW і зможете з легкістю це зробити!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!