» » » Ким краще грати в wow?

Ким краще грати в wow?

Ким краще грати в WOW?

Напевно, спілкуючись в соціальних мережах або переглядаючи ролики на Youtube, Ви стикалися з відео, присвяченим грі World of WarCraft. Користувачеві, вперше стикається з цією грою, здається, що на екрані відбувається щось незрозуміле, якась "каша". Але на самій-то справі весь ігровий процес - це налагоджений механізм, де кожен персонаж грає свою роль, як тактичну, так і функціональну. Так давайте ж розберемося, ким краще грати в WOW і чому.

вибір персонажа

Основною ідеєю гри є проходження підземель (10 25 осіб) на максимальному рівні персонажів (85). У кожному такому підземеллі знаходяться кілька Босів, з яких після вбивства випадає Loot (речі для персонажів, квестовиє предмети, скарби, їздові тварини). І для кожного такого боса є своя тактика. Всі класи персонажів діляться на 3 великі групи:

  1. Танки - персонажі, пристосовані для відволікання уваги на себе, у яких окуляри талантів розподілені на захисні навички і виживання, а речі одягнені з поліпшенням витривалості (впливає на максимальне здоров`я), броні, блокування і т.д. Танками можуть бути: Воїни, Паладин, Друїди і Лицарі смерті.
  2. Кволі - здійснюють лікування всієї групи гравців. У них окуляри талантів вкладені в виживання, а також такі здібності як: аури, тотеми, що збільшують захист рейду, здатності підсилюють лікування. Речі зібрані на: інтелект, дух, силу заклинань і т.д. Лікарями можуть бути: Жерці, Паладин, Шамани, Друїди.
  3. ДД - їх мета - нанесення шкоди по Босові, перенаправлення загрози на танків і т.д. Речі і таланти підібрані під збільшення спритності, а також критичного шкоди. ДД можуть бути: Воїни, Розбійники, Мисливці, Маги, чаклуни, Паладин, Друїди (в формі Сови або Кішки), Лицарі смерті, Шамани, Жерці.


Давайте коротко познайомимося з усіма класами. Як не важко помітити, у деяких класів є можливість спробувати себе в різних напрямках: Паладин і Друїди - у всіх 3-х, Воїни, Лицарі смерті, Шамани, Жерці - в двох, інші тільки в одному - нанесенні шкоди. Зате у ДД є різні варіації в нанесенні шкоди, наприклад, мисливець може наносити основної шкоди стрільбою з лука, а може використовувати свого вихованця - прирученого звіра - вовка, раптора, лева і так далі, які, в свою чергу, також відрізняються здібностями і призначенням . У чаклунів теж є вихованець, тільки не тварина, а демон. З його допомогою він може присипляти людей, змушувати ворогів атакувати його, а не головного героя. Жрець може битися як на світлій стороні, так і на темній, входячи в тіньову форму. Маг може використовувати магію вогню, льоду або таємну магію, і у кожної є свої особливості. Шамани також можуть завдавати шкоди заклинаннями, а можуть в ближньому бою - використовуючи сокири, молоти, кинджали. Крім того, шамани ставлять тотеми, що збільшують ті чи інші показники. Розбійники можуть використовувати кинджали, а можуть мечі. Головними особливостями розбійників є можливість йти в невидимість, зламувати замки, наносити отрута на зброю. Це найхитріший і підступний клас, особливо в поєдинку проти іншого персонажа. Воїни можуть битися з двома дворучними ножем в руках або ж сконцентруватися на одному, завдаючи рани, що кровоточать.



Переймаючись питанням, ким краще грати в WOW, багато новачків бажають обзавестися таким персонажем як Лицар Смерті. Але не все тут так просто. Насправді Лицар Смерті заслуговує на окрему увагу. Цим класом можна грати тільки після того, як ви прокачали іншим персонажем до 55-го рівня, але пограти за нього варто. Цей клас може перебувати під владою 3-х рун, кожна з яких має свої переваги: руна крові - збільшення шкоди, руна льоду - збільшення захисту і руна нечестивости - збільшення швидкості.

Зараз перед вами відкриті всі шляхи - вирішуйте, ким краще грати в WOW, як ви хочете діяти: рватися в бій або залишатися в тіні і вичікувати? Все у ваших руках!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!