» » » Як грати рогой?

Як грати рогой?

Як грати рогой?

Кожному з гравців WoW в якийсь момент зустрічається Рогу. Думки з приводу цього персонажа різні, одні вважають, що розібратися, як грати рогой, дуже складно, деяких він просто виводить з себе, а є ті, хто успішно освоївши вов Рогу гайд отримують від гри задоволення. У всякому разі, подобається він чи ні, з гри його, як і слів з пісні, що не викреслити, тому приготуйтеся запам`ятовувати, то, що в нагоді для хорошої гри. Постараємося розібратися в деяких питаннях, пов`язаних з цим розбійником вов роги пвп.

  • Перше, на що слід звернути увагу, коли граєш в Рогу, це його непереносимість помилок. Будь-яка неточність з вашої сторони в грі, тут не має значення, виступаєте ви в ролі Роги або навпаки, загрожує вам вірною смертю. Тому освоївши інструкцію, як навчитися грати рогой, ви зможете уникнути фатальних помилок.
  • У класі Рогу, можна виділити дві основні спеціалізації - Рогу-Амбушер, Хемо-Рогу. З кожним з двох варіантів, як грати рогой в пвп слід розібратися окремо.

 Рогу-Амбушер: принципи гри



У перекладі з англійської «Ambush» - кинджал. Рогу вов таланти цього класу - це володіння кінжалом.Рога-Амбушер - це вже абсолютно одягнений і прокачаний Рогу на збільшення втрат від стиглої «Бекстаб» і «амбуш». Його основним завданням є швидке знищення противника і нанесення йому колосального шкоди. Кастер, наприклад, втрачає половину здоров`я з одного удару.

  • Розі-Амбушеру особливо важливо володіти стиглому «Крок в тінь» ( "Shadow Step" можна завантажити в третин гілці талантів) для того, щоб повністю знищувати магів. Така необхідність виникає, так як будь-якому досвідченому магу не складе труднощів побачити половину злетілися здоров`я у роги і відкинути його на значну відстань в «Фростболт», що позначиться заморожуючим і сповільнює ефектом для роги м ожжет привести до його смерті.
  • Щоб білд Рогу вов визначив стратегію збереження життя в разі можливої заморозки, згадайте про заспівав «Крок в тінь» і, сховайтеся за спиною мага. Далі при наявність у вас енергетичних запасів, можете бити бекстаб, або вішати стан «Удар по нирках» ( "Kidney Shot"). А за час табору можливо підживитися енергією на «Бекстаб».
  • У разі, якщо маг заморозився, застосуєте «Ваніш» і спокійно чекаєте мага з повною енергією. Застосуйте ще один кинджал і мага не стане.

Рога- Хемо: принципи гри



Цього Рогу ще називають машиною для шинкування, так як у нього в головній руці завжди або зброю Мейсу, однорічний меч, в яких налічується максимальне чмсло шкоди. Основним стиглому цього Роги є «Крововилив» (має з`явитися при прокачуванні цього таланту в 3 гілці талантів). Тому роги повинен швидко отримати максимальне число комбо-поінтів, для чого завантажуйте відповідні таланти.

  • Найкраще одягайте Хемо-рогу в шмаття на найбільше кол-во «Стійкості» ( «Стаміни«), а також вибирайте параметри «Стійкість» ( «Ресайленс«). Цей роги грає в соло, не в команда - головна причина настільки скурпульозно відношення до його одязі.
  • Так як Хемо-роги трохи функціональніша свого побратима, ігри з ним складніше і довше. У грі з цим персонажем завжди намагайтеся стані противника. Якщо противник хільтіться, збивайте йому каст станом, стиглому «Пінокіо» ( «Kick«). Постійно рухайтеся, переміщайтеся за спину милі-шаманів, хантерів, воїнів в бою з ними. Використовуйте «Спринт», дотние ефекти, заспівав «Плащ Тіней».
  • Якщо не виходить здолати будь-якої клас - ви завжди можете втекти.
  • Радять як професії вибирати «Гірнича справа» ( «минингит«) і «інженер», так як там можна відмінно заробити і придбати масу корисних речей.
  • Обов`язково качайте «Першу допомогу» в якості вторинної професії.

Поради досвідчених гравців

  • Намагайтеся уникати зустрічі з Холлі - Паладин. Рідко коли в поодинці вдається їх подолати. Вважається, що вони практично безсмертні.
  • Рогу має право не вступати в бій, якщо він цього не хоче сам.
  • Опануйте бінд клавіш в аддоне і постійно ними користуйтеся.
  • Пам`ятайте, що отрути є невід`ємною частиною бою роги. У бою вам знадобиться отрута, який уповільнює рух або той, що уповільнює касти. Єдиний випадок, коли отрута неефективний - це проів «прошарених» паладинів. Тоді використовуємо 1 рада.
  • Завжди використовуйте здатність «Осліплення» ( «Блінд«), яка виграє для вас час, щоб заповнити здоров`я за допомогою бинтів.
  • Часто корисними можуть стати продукти обраних професій (еліксири, бинти, бомби,) і ефекти на сережках.

Тепер Ви знаєте, як грати рогой. Використовуйте отримані знання на практиці. Удачі в грі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!