» » » Як зшити колготки ляльці?

Як зшити колготки ляльці?

Як зшити колготки ляльці?

Будь-яка маленька дівчинка буде рада, якщо у її улюбленої ляльки буде гардероб, як у справжньої малятка. Поповнити колекцію лялькової одягу можна, додавши до костюму ляльки колготки. Розглянемо поетапно, як зшити колготки ляльці.

Буде потрібно

  • гольфи (вистачить 1 деталі)
  • нитки, які підходять за кольором
  • ножиці
  • голка для шиття або швейна машинка
  • сантиметрова стрічка або лінійка
  • гумка, довжина якої дорівнює обсягу талії (+ 1-2 см)

Перший етап

Вибираємо підходящі гольфи. Вимірюємо ступню ляльки вимірювальної стрічкою або лінійкою. Вивертаємо гольф навиворіт. Отриману довжину відкладаємо від початку п`яти гольфика. Зайві сантиметри на шкарпеточки гольфу відрізаємо.

Другий етап

Вимірюємо довжину лялькових ніг від ступень і відміряє її на гольфі, починаючи знизу. Потім розрізаємо гольф уздовж навпіл по цій лінії (вийшло 2 "ніжки" і залишився цілісним верх). Тепер перед нами - заготівля колгот для ляльки. Щоб зробити носочки колгот більш округлими, прибираємо зайве.

третій етап

Переходимо до зшивання отриманої заготовки. З виворітного боку колготок Обметочніе швом акуратно зшиваємо заготовку частими стібками. Вшивають гумку (якщо дозволяє довжина заготовки, то можна зробити кулиску і вставити гумку туди). Після чого вивертаємо вийшло виріб і приміряємо його на ляльку. Можна також прикрасити отримані колготки квіточкою з стрічки або бісером. Тепер ваша дочка зможе грати з улюбленою лялькою і радіти її новій одежинці. Адже дитині треба так мало для щастя!

Якщо ви хочете самостійно зшити ляльку цілком, то можна ознайомитися зі статтею Як зшити ляльку, де процес шиття описаний в деталях.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!