Як оживити ляльку?

Як оживити ляльку?

Ляльки вже давно стали окультними предметами через свого подібності з людьми. Ще в давні часи люди виготовляли ляльок вуду і проводили ритуали з ними. Будь-який предмет має своєю енергетикою, яку можна "витягнути" і направити в потрібне русло. Магічні практики доводять це.

Давайте розберемося, як оживити ляльку.

ритуал пожвавлення

Для ритуалу знадобиться:

  • лялька (підійде будь-яка: ганчіркова, барбі, пупс);
  • вода;
  • цукор;
  • шмат тканини;
  • ліхтарик;
  • будь-який музичний предмет (флейта, MP3-плеєр, музична шкатулка або навіть дзвіночок);
  • будь-який предмет з різким запахом (духи, кава, мило).

магічний рецепт



Отже, ось що потрібно виконати:

  1. Дати ляльці ім`я. Тут важливо зрозуміти, що навіть якщо у вашій ляльки вже є ім`я, слід використовувати інше, магічне. Візьміть ляльку в руки, зосередьтеся, закрийте очі і уявіть, як вона могла б сама себе назвати. Ім`я прийде вам в голову.
  2. Щоб оживити ляльку, треба впливати на всі органи її почуттів. Для цього:
  3. Розмішайте в чашці з водою цукор, піднесіть до її роті солодку воду, дайте їй напитися. Вода повинна торкнутися рота. Так зголоситься смак.
  4. Візьміть ляльку в руки і розітріть їй долоні. Так зголоситься дотик.
  5. Піднесіть до носа різко пахне підготовлений предмет, наприклад, флакон духів або зерна кави. Так зголоситься нюх.
  6. Піднесіть до вух ляльки музичний предмет (якщо це плеєр, включите пісню- можна взяти і дві ложки і постукати ними кілька разів). Чим довше буде звучати музика, тим краще, але пам`ятайте, що вона повинна тривати не більше 3-х хвилин. Так зголоситься слух.
  7. І нарешті, візьміть ліхтарик і посвітити ляльці в очі, вважаючи до 10. У цей момент ніхто не дивиться на ляльку. Так зголоситься зір.
  8. Останнє, що залишилося зробити, - накрити ляльку тканиною і, тримаючи над нею руки, прочитати заклинання: «Сила магії - чорною иль білої, взиваю до тебе. Наділи Брунгільду (ім`я вашої ляльки) почуттями, якими люди володіють. (Доторкніться до ляльки). Брунгільда (ім`я вашої ляльки), відродити зі світу неживих. Закликаю тебе. Закликаю тебе. Закликаю тебе. Прокинься ».
  9. Тепер залиште ляльку в спокої, не піднімаючи тканини. На наступний день вона оживе і буде чути, бачити і відчувати.

Лялька своїми руками

Якщо ж ви пошили або спорудили з підручних матеріалів ляльку і не знаєте, як її оживити, давайте розберемося, що можна придумати. Перш за все треба зробити ляльці очі. Можна купити їх в швейному магазині або зробити з картону, вирізавши овал і зафарбувавши чорним маркером зіницю, після чого все посадити на клей. Посмішка теж пожвавить ляльку. На тканинної ляльці можна намалювати рот маркером або вишити нитками. Ідеї різних варіантів можна подивитися в статті Як зробити ляльку.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!