» » Як назвати ляльку?

Як назвати ляльку?

Як назвати ляльку?

Красива і довгоочікувана лялька - хороший подарунок дівчинці. Отримавши прекрасну крихітну «подружку», відразу потрібно придумати їй ім`я, щоб можна було звертатися до неї, влаштовувати з нею уявлення, грати і складати різні історії. Як назвати ляльку? Найчастіше це завдання стає нерозв`язною.

Людські імена цілком підходять для іграшки, ось тільки краще, щоб вони були трохи укороченими. Так дитині легше буде вимовляти ім`я. Наприклад: Міла, Люся, Люка (Людмила), Єва, Майя, Алекс (Олександра).

Іноді ляльок нарікають нетиповими іменами, що звучить мило і розбурхує фантазію. Приклад: Лея, Аліса, Маріетта, Лючія, Агнеса, Жозефіна, Тіфані (Тіфа), Лаура, Шарлотта.

Роздумуючи, як можна назвати ляльку, згадайте і прості, добрі імена: Машенька, Оленка, Надійка, Аглая або Євлампія. Кожне з цих імен можна трохи скоротити.

Але ніхто не знає, чи стане лялька улюбленою іграшкою для маленької принцеси. А ось вибір імені навряд чи додасть привабливості іграшці. Якщо лялька подарована з любов`ю, вона напевно отримає статус наперсниці і навіть подружки. Тому даруйте дітям іграшки з радістю, щоб вони нею змогли поділитися з малюком. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!