» » » » Як зробити ляльку вуду?

Як зробити ляльку вуду?

Як зробити ляльку Вуду?

Традиція ляльки Вуду сягає корінням у давнину. Згідно з переказами, лялька Вуду уособлює людини, чиє тіло повинно бути понівечене за допомогою цієї ляльки. Маги і чаклуни використовували цей метод для нейтралізації свого ворога. Ну а ми розберемося з тим, як зробити ляльку Вуду.

Виготовляємо ляльку Вуду

Давайте дізнаємося, як правильно зробити ляльку Вуду. Ось алгоритм дії:

  • Перш за все, нам знадобиться фізична складова вашої ляльки, а саме її тіло. Для цього ми вам радимо прогулятися в найближчий парк або ліс. Там слід знайти дві міцні палички довжиною 16-20 см. Третя паличка повинна бути наполовину коротше попередніх двох, так як саме вона виступить в якості рук ляльки. Ляльку треба буде чимось набити - вона не може бути порожньою. Для цього найкраще використовувати природні матеріали, наприклад, мох або траву.
  • Згідно з переказами, ляльку необхідно забезпечити якимись частинками тіла майбутньої жертви. В якості таких атрибутів можуть виступити волосся, нігті, рідини жертви і так далі. Все це можна заховати всередині ляльки. "Шкіру" ляльки повинна скласти тканину з одягу жертви. Клочок одягу буде відповідати всім умовам. Необов`язково брати чужу річ повністю. Цей шматок матерії слід нарізати на кілька смуг довжиною 4-6 сантиметрів.
  • Візьміть три заготовлених дерев`яних бруска, які потрібно буде зв`язати між собою воєдино за допомогою моху. Дуже важливим моментом є те, що необхідно пов`язувати палиці одним безперервним рухом. Для фортеці можна пов`язати палиці між собою мотузкою або ниткою. Заготовки повинні розташовуватися так: дві довгих палиці створюють подобу розведених ніг, а коротка палиця виступає у вигляді розкинутих рук.
  • Тепер необхідно одягнути нашу ляльку в заздалегідь заготовлену тканину жертви. Для цього слід обернути тканину навколо ляльки і прикріпити її до моху. Слід залишити трохи відкритого моху на верхній частині голови, на руках і знизу. Закріпіть тканину, використовуючи степлер або клей. Також можна скріпити тканину за допомогою пари стібків голкою.
  • Дуже важлива складова будь-якої ляльки Вуду - це її обличчя. Його можна виконати з намистин, пришивши їх до голови. Як рота можна використовувати гудзик. Як очей також можуть виступити дві чорні горошини, які можна приклеїти до тканини. Не забудьте додати сім шпильок, які є обов`язковим атрибутом ляльки Вуду.


Як відомо, фізична частина ляльки не може вважатися достатньою для здобуття сили. Необхідно зробити якийсь ритуал. Згідно з офіційними джерелами, ритуал повинен здійснюватися справжнім магом. Однак, якщо ви самі спробуєте, то напевно ефект матиме місце. В першу чергу необхідно задуматися про своє кривдника і починати сильно бити уособлює цю людину ляльку. Необхідно заготовити спеціальні голки для ляльки Вуду довжиною 10 сантиметрів і послідовно протикати "тіло" кривдника. Міф про те, що людина отримує фізичні травми при пошкодженні його ляльки голкою - це міф. У реальності нічого такого не відбувається.

Як зробити ляльку Вуду? Відео, якого в інтернеті багато, містить, в тому числі і матеріали, які допоможуть початківцям магам і чаклунам освоїти непросту справу створення ефективних ляльок Вуду. Пам`ятайте про те, що ваша лялька навряд чи справить хоч який-небудь ефект на кривдника. Така поведінка виступає в якості показника вашої безпорадності і неможливості вирішити проблему образи або конфлікту дійсно ефективним шляхом, а саме шляхом прямої взаємодії з вашим опонентом. Часи магів і чаклунів давно канули в Лету. Пора починати жити в сучасному світі. Якщо для вас це недосяжно, тоді слід змиритися зі своєю ситуацією і пробачити кривдника.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!