» » » Що робити, якщо унітаз танцює?

Що робити, якщо унітаз танцює?

Що робити, якщо унітаз танцює?

З будь-якої фрази, способу, предмета може виникнути якась ідея. Варто її підхопити якомусь "розумнику", як механізм поширення приходить в дію. З`являється так званий мем, якесь втілення. Останнім часом серед користувачів Інтернету широку популярність набирають інтернет-меми. У нашій статті ми поговоримо про одну популярної фразі «Що робити, якщо унітаз танцює?».

Варіанти відповідей

Найпопулярнішим і простим відповіддю є наступний: сходити до психіатра або перестати палити і вживати наркотики. Це пишуть люди, яких дратує подібного роду нісенітниця, яка веде до деградації суспільства. Однак у шанувальників таких мемів подібні поради зустрічаються в багнети. У відповідь сиплються пропозиції залишити занудство осторонь та долучитися до "веселої" грі фантазії.

Інші варіанти

  • Пуститися в танок разом з ним і подивитися, що з цього вийде. Головне, щоб унітаз не запросив вас на повільний танець.
  • Якщо вранці ваш унітаз почав танцювати, необхідно згадати, що ви пили або їли напередодні. Якщо ви випили велику кількість алкоголю, то, можливо, у вас почалися видіння як наслідок білої гарячки.
  • Запросіть сусідів і насолоджуйтеся захоплюючим видовищем разом.
  • Зателефонуйте на телеканал - можливо, там зацікавляться цією інформацією і захочуть зробити репортаж з вашим унітазом в головній ролі. Але не виключено, що вам викличуть лікарів.
  • Також можете самі зняти, як ваш унітаз танцює. Якщо при повторному перегляді відео ви підтвердите свої здогади, то можна сміливо виставляти фільм в інтернет і чекати номінації на «Оскар».
  • Вимкніть музику. Може, у вас музичний унітаз, який танцює тільки під музику. Якщо нічого не змінилося, подумайте, що ще можна зробити в даній ситуації.
  • Огляньте унітаз з усіх боків - може, до нього підключено вібруючий пристрій. Якщо так, то вимкніть його, і проблема буде вирішена.
  • Вам необхідно просто відпочити або навіть поспати. Можливо, коли ви прокинетеся, все бачення зникнуть, і ви будете почувати себе набагато краще.
  • Сходіть до друзів і попросіть показати вам їх унітаз. Якщо у них все нормально, значить, ваш унітаз особливий. Бережіть його.
  • Скиньте трохи ваги. Може, ви занадто багато важите, і він тремтить під вашим вантажем. Якщо ви станете трохи легше, він перестане тремтіти і танцювати під вами.
  • Зв`яжіть унітаз канатом і прив`яжіть його до підлоги. Нехай він зрозуміє, що вам набридли його танці. І якщо йому щось не подобається, то він може відправитися в інше місце і танцювати там.
  • Залиште його одного: вирушайте на дачу або до друзів в інше місто. Коли унітаз зрозуміє, що він залишився один, він припинить свої показові виступи і викине всю дурь з голови. Після повернення ви отримаєте нормальний і спокійний унітаз.
  • Якщо у вас дорогий унітаз, зніміть і подаруйте його своєму ворогові. Тільки з самого початку не розкривайте всі карти і не розповідайте все про своє унітазі. Нехай тепер він радіє своєму новому придбанню.
  • Якщо у вас немає слуху і голосу, заспівайте йому пісню. Почувши погану пісню, можливо, у нього пропаде бажання танцювати.

походження мема



Насправді цей мем ні штучно винайдений. Він бере початок від цілком реальних речей: неправильної фіксації унітазу. Якщо унітаз був неправильно встановлений або не дотримувалися певних правил його експлуатації, то з часом він починає «танцювати», тобто рухатися з боку в бік. Іноді причиною може бути заводський брак виробу, який з часом дає про себе знати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!