Хто такий флегматик?

Хто такий флегматик?

Відповідно до класифікації Гіппократа існує чотири типи темпераменту: холерик, сангвінік, флегматик, меланхолік. Кожен тип темпераменту відрізняється від іншого поруч психічних і фізіологічних особливостей. Як показує практика, найменше інформації нам відомо про флегматиків. Отже, хто такий флегматик?

Флегматик - це тип темпераменту, який характеризується збалансованістю, врівноваженістю, спокійним сприйняттям життя без зайвих емоційних проявів. Такі люди посидющі довго, копітко, сумлінно виконують свої обов`язки. Вони повільні і скрупульозні в прийнятті рішень, але в їх виконанні дуже наполегливі і працелюбні.

Дуже рідко флегматики проявляють свої емоції. Їх внутрішній світ залишається загадкою навіть для найближчих. Вони відрізняються рівним і спокійним характером, що пов`язано з інертністю нервової системи. Флегматика практично неможливо вивести з себе. Навіть якщо це трапиться, немає чого переживати, тому що такий стан не властиво даного типу темпераменту і дуже швидко проходить.

Флегматики - віддані друзі і люблячі дружини. Вони гарно уживаються і поступливі. За життя найчастіше консерватори і дуже погано пристосовуються до нових умов. Цінують самотність, використовуючи його для роздумів і мрій.

Флегматик - це людина, яка робить тільки продумані вчинки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!