» » » » До чого сниться годувати грудьми?

До чого сниться годувати грудьми?

До чого сниться годувати грудьми?

Людина ніколи не знає, чим може порадувати його підсвідомість уві сні. Адже досить часто воно підкидає сюжети, які вельми суперечливі. З нашої статті можна буде дізнатися, до чого сниться годувати грудьми дитину.

Нижче представлені тлумачення з сонників Фрейда, Нострадамуса, Лонго і жіночого сонника.

тлумачення сновидінь

У різних сонниках тлумачення різні, проте щоб вибрати оптимальний варіант, потрібно дізнатися думку про ту чи іншу символі з різних джерел. Завдяки такому підходу вдасться уникнути помилок.

жіночий сонник

Годувати грудьми уві сні - сприятливий знак, який обіцяє сновидицей наступ сприятливого часу. Вона може без страхів і сумнівів братися за здійснення того, про що вона давно мріяла: у неї все вийде вище очікувань.

Якщо жінці наснилося, що вона годує грудьми чужу дитину, то їй не слід допомагати людям, які її про це просять. Її вчинок НЕ буде оцінений, і навіть навпаки, її звинуватять в проблемах.

сонник Нострадамуса



Великий пророк Нострадамус вважав, що годування грудьми уві сні говорить про доброго вдачу сновідіци, і про її позитивних бажаннях. Без сумнівів, все, про що вона мріє, незабаром сбудется- їй потрібно тільки не втрачати віри у власні сили.

сонник Фрейда

На думку Фрейда, годування грудьми уві сні для дівчини є досить хорошим знаком. Однак таке сновидіння говорить про її сором`язливість перед протилежною статтю, але в той же час вона вміє отримувати насолоду від інтимних стосунків.

сонник Лонго

Годувати грудьми дитини - до благополуччя, більш того, у жінки дуже хороша сім`я і вона відмінно справляється з господарством. Їй не варто наговорювати на себе і звинувачувати в гріхах, які їй приписують оточуючі через заздрощі видали.

Можливо, потрібне тлумачення знайдеться в наших статтях на схожу тему:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!