До чого сняться сни?

До чого сняться сни?

Третину життя, що проводиться уві сні, не може залишитися без уваги з нашого боку - все ж це занадто велика її частина. Тому будь-яка людина, і не один раз, цікавився, до чого сняться сни. Тим більше, що переважна більшість народу в більшій чи меншій мірі запам`ятовує свої сновидіння. І якщо вони яскраві, сюжетні, що викликають різного роду емоції, мимоволі замислюєшся, навіщо це було показано. В який саме момент приходять сновидіння і чому людина їх запам`ятовує, розказано в статті Коли сняться сни, а ми спробуємо розібратися, до чого сняться сни і що з цього приводу думають люди різного характеру і світоглядів.

нейропсихологічне пояснення

Вчені присвятили багато часу і зусиль для вирішення цього питання. Найпростіше пояснити, до чого сняться сни-кошмари: організм відчуває себе некомфортно і таким чином намагається розбудити свого «господаря». Варіантів дискомфорту - величезна кількість: від затерплої кінцівки до серцевого нападу.



У звичайних же умовах людина бачить сни з інших причин. Мозок повністю не відпочиває ніколи. Навіть коли увесь інший організм релаксує, він продовжує працювати, але в іншому режимі. І якщо у вас в реальному житті існує якась проблема, яку вам важко вирішити, мозок шукає рішення навіть уві сні. Приватним варіантом є сон - виконання бажання: якщо ви чогось не можете отримати «в реалі», для усунення проблем з психікою і запобігання появи комплексів вам це надається в сновидіннях.

езотеричне пояснення

Екстрасенси мають іншу думку з приводу того, до чого сняться сни. З їх точки зору, в сплячому людині слабшає бар`єр свідомого, і він стає більш доступний для сприйняття тонких сфер. Однак оскільки більшість людей духовно і енергетично нерозвинені, їх підсвідомість інтерпретує є образи, переводить в більш доступну для розуміння форму - ось чому сни потрібно розкодувати, щоб усвідомити, до чого вони сняться. Між іншим, схоже думку і у священиків: вони говорять, що сни - бесіда з богом (або спокушання диявола, в залежності від змісту).



Увага, тільки СЬОГОДНІ!