До чого сниться чисте море?

До чого сниться чисте море?

Приснилося море є відображенням душевного стану людини. Ця стихія допоможе вам розібратися у внутрішньому світі і передбачить, чого варто очікувати в найближчому майбутньому. Розглянемо більш докладно, до чого сниться чисте море.

Чисте море: тлумачення сну

Чисте, ясне і блакитне море пророкує хороші часи: багато радості, емоційного піднесення і удачі. Можна сміливо починати нові справи, так як в них ви зможете домогтися великого успіху. Воно також символізує наближається багатство, стабільність в сім`ї і міцне здоров`я людини.

Варто звернути увагу на деталі вашого сну: згадавши їх, тлумачення можна зробити більш точним і повним.

  • Дивитися на чисте море з берега або борту корабля - недолік душевного спокою і рівноваги. Не варто засмучуватися, тому що ви скоро отримаєте бажану стабільність і спокій.
  • Безмежне, чисте і спокійне море, яке випромінює міць і енергію - настав безцінний період у вашому житті - період безмежних можливостей і самореалізації. Сміливо йдіть вперед, не боячись ніяких труднощів - ваша внутрішня сила допоможе вирішити будь-які справи.
  • Чисте, але неспокійне море - варто чекати деяких проблем і складнощів на шляху до поставленої задачі. Але не хвилюйтеся, тому що ваші справи закінчаться благополучно і пройдені труднощі істотно не вплинуть на результати праці.
  • Є ще варіант, як тлумачити сон, в якому ви побачили неспокійну поверхню чистого моря. Таке сновидіння пророкує початок пристрасних інтригуючих відносин з новим обранцем.
  • Тихе море нагадує про вашу впевненість у собі і стійкості. Ці якості можуть дуже стати в нагоді в найближчих справах.
  • Викупатися в чистому морі - позбутися від хвороби, тривог і смуги життєвих негараздів.


У деяких сонниках дані несприятливі тлумачення, згідно з якими море, по асоціації з солоною водою, пророкує сльози і сильні емоційні потрясіння сновидіння. Після подібного сну потрібно взяти себе в руки і гідно прийняти всі майбутні труднощі. Пам`ятайте, що після чорної смуги завжди йде біла.

Якщо вам приснилося море, але ви не пам`ятаєте, яке саме воно було, то вам будуть корисні ці тлумачення До чого сниться море.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!