До чого сниться дерево?

До чого сниться дерево?

З давніх часів люди цікавилися таємничою країною сновидінь, вірили в містичну природу снів, займалися їх тлумаченням. Більшість людей і сьогодні намагаються розгадати сенс побаченого уві сні. Існує безліч сонників, детально розглядають значення сновидінь.

Зупинимося на одному предметі - дереві. До чого сниться дерево?

У багатьох народів дерево втілює саму людину, його особисте життя, багатогранну і непередбачувану. Тому у цього символу можна знайти безліч значень.

  • Багатовікове старе дерево - хороший знак, так як вам має бути зустріч з мудрою людиною, який зуміє дати цінну пораду і допоможе вирішити складну ситуацію.
  • Привиділося уві сні сухе дерево - поганий знак, що передвіщає важку, можливо, невиліковну хворобу, печаль, втрати, стреси, обман.
  • Дерево уособлює чоловіче начало, тому уві сні може передвіщати ймовірне соціальне визнання.
  • Якщо уві сні ви рубайте дерево - це не до добра, можлива втрата друга, близької людини, серйозна сварка, сварка, розрив. А посадити дерево - до поліпшення життя, і незабаром все налагодиться.
  • Зелене дерево наснилося - чекайте благополуччя, удачі, здійснення планів, щасливого шлюбу!
  • Багато дерев - до хорошого життя, головне, щоб вони були не сухими, загиблими, а здоровими, зеленими, квітучими. 

До чого сняться квітучі дерева? Ось тут сонники сходяться на думці: на превелику радість, на щастя, до позитивних емоцій, до втілення надій в реальність. 



Увага, тільки СЬОГОДНІ!