До чого сниться смородина?

До чого сниться смородина?

З найдавніших часів люди вірили, що сни несуть в собі глибокий сенс і навіть здатні передбачати майбутнє людини. Уві сні ми можемо бачити безліч різних образів, речей і подій, але як навчиться розуміти ці образи і бачення? Як тлумачити сон? Для цих цілей люди складали спеціальні сонники, за допомогою яких можна дізнатися про значення тих чи інших образів і подій зі сну.

До чого може приснитися смородина

Напевно, кожен з нас знає, що це за ягода - смородина, наскільки вона смачна і корисна. Але що означає поява смородини уві сні?

  • Згідно старовинним англійської сонником, поява уві сні смородини в будь-якому вигляді віщує успіх у різних життєвих сферах або підприємництво. Одиноким людям - поява коханого. Людям, які перебувають у шлюбі - сімейного щастя і прекрасних дітей.
  • Згідно Дитячому сонником, червона смородина сниться до щастя, а чорна - до образ і сліз.
  • Велесов сонник тлумачить появу уві сні смородини як ознаку несподіваної зустрічі.
  • Сонник Юрія Лонго дає більш докладне тлумачення. Якщо вам сниться, що ви садите смородину, значить незабаром про вас будуть розпускати різні плітки, і приводом для їх виникнення будете саме ви. Збирати або рвати смородину - вас чекає цікаве і незвичайне розвага. Не варто відмовлятися від майбутнього розваги, так як воно може вплинути на ваше подальше життя. Поїдання смородини сниться до вигідних угод і пропозицій.

Деякі сонники кажуть, що тлумачення снів зі смородиною різниться для чоловіків і жінок. Для чоловіків смородина означає очікування непорозумінь, занепад сил, для жінок - виконання бажань.

Якщо вас цікавлять тлумачення снів з іншими продуктами харчування, ознайомтеся з розділом Сни про їжу.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!