До чого сниться півень?

До чого сниться півень?

Якщо вам захотілося дізнатися, до чого сниться півень, згадайте, що ще відбувалося уві сні. Півень - гордий птах, і уві сні він символізує престиж, влада і багатство. Однак не все так просто і однозначно, як можуть подумати неосвічених.

Ви побачили півня уві сні - значить, ви вступаєте в смугу удачі, успіху і зростання. Однак такий сон застерігає вас від зарозумілості, чванливості і «зоряної хвороби». Якщо вам приснилося вранішній спів півня - значить, у вас в сім`ї пануватимуть достаток, гармонія і щастя.

А якщо вам наснилися б`ються півні - це поганий знак, символ майбутніх сварок, суперництва і протистояння. Якщо ж вам приснилося, ніби півень співає вночі або ввечері, ви скоро будете плакати або сумувати, до того ж не раз.

Якщо ви почули уві сні гучний, різкий півнячий крик - це явний знак прокинутися, згадати про щось вельми важливе. Подивіться на свою поточну життєву ситуацію і переконайтеся, що ви нічого не пропускаєте. Гучний півнячий крик здавна вважається головним знаком до пробудження, який може відправити вам ваше сновидіння.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!