До чого сниться куртка?

До чого сниться куртка?

Якщо наснилася куртка, то слід спробувати розгадати такий сон, адже він може передвіщати важливі події. Поговоримо про те, як правильно його тлумачити. Заглянемо в різні сонники, розглянемо, до чого сниться куртка.

сонник Мандрівника

Якщо куртка уві сні висіла на вішалці і була шкіряної, то вас чекає безпечна і довге життя. Якщо ви надягали її, то відносини з вашим партнером будуть складними, є ймовірність, що ви вирішите розлучитися. Якщо куртка, побачена уві сні, була з матерії, то у вас з`явиться чудова можливість змінити своє життя. Бачити таку річ брудною на смітнику - до пліток. Купувати красиву куртку - до отримання хорошої пропозиції по роботі.

Сонник XXI століття

Якщо уві сні ви продавали шкіряну крутку, то в реальному житті належить стати учасником розділу нерухомого майна. Якщо ви уві сні ходили в короткій куртці або тієї, яка була вам не за розміром, то в реальному житті вам закинуть недотриманні пристойності. Якщо ви її знімали з себе, наяву ви зможете звільнитися від багатьох проблем і обов`язків, які вас сильно обтяжували.

сучасний сонник



Викидати стару куртку - до появи нових друзів. Продавати таку річ - до отримання несподіваного подарунка від близької людини. Якщо куртка, побачена уві сні, вам не подобалася, то ви зробите серйозну помилку через те, що занадто часто міняєте погляди на життя. Палити куртку уві сні - до вчинення хорошого вчинку. Віддавати її незаможним - до безбідного життя.

сонник Ванги

Купувати червону куртку - до проблем в особистому житті. Якщо ви надягали таку річ уві сні на дитину, то це до отримання неприємної новини від близьких родичів. Зашивати куртку уві сні - до вирішення складної ситуації. Якщо ви її продавали на ринку - до вирішення проблеми, яка протягом тривалого часу не давала вам спокою. Вбиратися в шкіряну куртку - до отримання великої суми грошей, яку ви вирішите вкласти в бізнес.

Також вам може бути цікава стаття До чого сниться шкіра.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!