» » » » Як проходити крізь стіни?

Як проходити крізь стіни?

Як проходити крізь стіни?

У всі часи людину цікавили здібності, які найчастіше не можна пояснити логічно. Сьогодні такі здібності прийнято називати надприродними. Останнім часом увага до такого роду діянь значно зросла, про що говорить безліч статей на таку тематику, передач і фільмів. Незрозуміле, непізнане все більше і більше цікавить людини, викликаючи бажання докопатися до істини - зерна правди.

Чи можливо проходити крізь стіни?

Не дивно, що сьогодні багатьох цікавить чи можна, а якщо можна, то як проходити крізь стіни. Відразу ж пригадується кадр з фільму «Іван Васильович змінює професію», де Шурику вдалося пронизати час і простір і «закинути» героїв в древню Москву. За таким же принципом, за логікою фільму, має працювати проходження крізь стіни, тобто переміщення частинок об`єкта на відстані. Але це може бути не тільки стіна, простором може бути ціле місто і навіть континент. Безліч книг з фантастики і фентезі також розповідають про можливості проходження крізь стіни. Як відомо, диму без вогню не буває, мобільний телефон теж колись здавався нереальним вигадкою.

Що говорить наука?

Сучасна наука поки не може експериментально довести те, що проходити через стіни все-таки можливо, хоча теоретичні напрацювання існують, наприклад, рівняння Шредінгера і т. Д. Але ось дослідники та науковці, що працюють в сфері дії надприродних паранормальних наук, впритул займаються вирішенням завдання , як пройти крізь стіну.

ефірний двійник

Першим варіантом проходження через стіну може бути астральна проекція тіла. Про це існує безліч праць магічною спрямованості. Відбуватися астральна проекція може як уві сні, так і в стані глибокого трансу, коли людина, точніше його ефірний двійник, знаходиться поза тілом і складається з якогось енергетичного грудки - зборів енергетичних ліній. Хтось це тіло може називати енергією, хтось - душею. Подорож, проходження крізь стіни в такому випадку людиною відбувається поза своєю фізичною оболонки.

телепортація



Іншим варіантом проходження крізь стіну може бути метод, описаний в літературі і відтворений у фільмах. Це так звана телепортація тіла, яка представляє собою блискавична зміна координат бажаного об`єкта. За версіями фантастів, відбуватися телепортація може через різного роду портали - тунелі, по яких повинен пересуватися об`єкт з точки в точку за допомогою спеціальних здібностей людини, даних йому згори.

Переміщення може відбуватися також за допомогою нуль-простору, якоїсь паралельної Всесвіту, де все точь-в-точь співвідноситься з нашим простором. Цікавим є те, що, в принципі, телепортацію можна вважати технологією майбутнього, тому як над вирішенням цієї проблеми працюють вчені багатьох країн.

Хто знає, може, через кілька років людина або будь-яка тварина, таке як, наприклад, кіт, який проходить крізь стіни, буде не вигадкою, а реальністю. Але сьогодні, перебуваючи при здоровому розумі, нормальна людина без особливих здібностей не зможе цього зробити. Існує єдиний варіант: пройти крізь стіну можна тільки через отвір в ній - двері або вікно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!