» » » Коли можна завагітніти після викидня?

Коли можна завагітніти після викидня?

Коли можна завагітніти після викидня?

На жаль, в сучасних умовах викидні стали поширеною проблемою. Шкідливі звички, неправильне харчування, погана екологія, стреси, спадковість - все це може стати причиною викидня. Багато пар, які мріють про дитину, цікавляться питанням про те, коли можна завагітніти після викидня і чи реально це взагалі. Однозначно відповісти неможливо. Різні фахівці дивляться на цю проблему по-різному. До того ж, дуже багато залежить від конкретного випадку і від індивідуальних особливостей організму.

В цілому, завагітніти і виносити малюка після викидня цілком реально. Нерідко, якщо немає ніяких серйозних відхилень у партнерів, це вдається зробити без глибокого втручання медиків. В інших випадках без лікування не обійтися і, перш ніж зачати малюка, доведеться пройти певний курс.

Що стосується часу, через яке можна знову завагітніти, вважається, що вже після закінчення 2-3 менструальних циклів жіночий організм повністю відновлюється після невдалої вагітності. Так чи інакше, після викидня необхідно обов`язково звернутися до профільного лікаря. Він проаналізує ряд факторів: термін, на якому перервалася вагітність, вік дівчини, як протікало виношування, які захворювання були перенесені і т.д.

На основі цих даних фахівець складе план обстеження. У нього, крім загального огляду, як правило, входять УЗД, аналізи на наявність інфекцій, гормональні дослідження, тести імунної системи та інші. З огляду на результати всіх цих аналізів, лікар зможе сказати з більшою часткою ймовірності, чи можна завагітніти після викидня у вашій ситуації.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!