» » » У чому зустрічати рік вівці?

У чому зустрічати рік вівці?

У чому зустрічати рік Вівці?

Зустрічати Новий Рік, згідно з традиціями східного календаря, стає звичним і сприймається, як давня добра традиція. Намагаючись догодити вимогам чергового новорічного символу, ми створюємо відповідну обстановку, готуємо або замовляємо страви, і підбираємо одяг. Приділимо увагу останньому нюансу і відповімо на питання, в чому зустрічати рік Вівці?

особливості знака

Згідно древнім східним віруванням восьмим тваринам, які прийшли до Будди, була артистична Вівця. Як і будь-яка служниця Мельпомени, вона в захваті від красивих, яскравих і пишних нарядів. Обов`язково лицедійство: можна одягнути маски або карнавальні костюми. Велика кількість золотих або блискучих тканин і вплетений, не може бути сприйнято негативно, а тільки вітається цим знаком. І, природно, обов`язкова наявність тканини з натуральної вовни. Зачіска тільки акуратна. Розпатланим або пухнастим зустрічати рік Вівці ніяк не можна.

прикраси

Наступний пункт більше підходить для жінок. Чи не тому, що чоловіки в більшості своїй прозаїки, а не мрійники, але тому, що не кожен чоловік дозволить собі носити прикраси. Шановні чоловіки, дозвольте рада: прикраса одягати зовсім необов`язково, досить покласти його в кишеню на Новорічний вечір. Відповідно до планів на майбутнє їх слід підбирати особливо ретельно:

  1. Мрії про багатство наближають берили. В ідеалі це аквамарин, смарагд або геліодор.
  2. Мрії про велике і чисте кохання знайдуть своє відображення в сердолік, аметист або перлах.
  3. Які готуються до подвигу, можуть облагородити себе діамантами, цирконом або нефритом.
  4. Хто найбільше цінує здоров`я і домашній затишок, можуть дозволити собі одягнути білий агат, котяче (тигровий) очей або бурштин.
  5. Піднятися вище по службових сходах допоможе білий сапфір або цитрин.

Одяг

Не настільки важливо, у що Ви будете одягнені, більш важливо, якого кольору буде підібрана одяг. Звідси випливає підбирати стиль одягу:

Овен

Тепло поєднуються між собою відтінки жовтого, червоного і оранжевого підкреслить класичний чорний фон або бежево-коричневий. Жінкам бажано частіше міняти гардероб в наступаючому році, ніж раніше, і віддавати переваги тільки останнім моделям.

Телець



Теж може дозволити собі зануритися в теплоту і м`якість зелених, і золотисто-коричневих відтінків, в поєднанні з жовтим кольором. Чоловікам особливу увагу звернути на класику - біле і чорне. Жінкам добре буде одягнути щось яскраве, ефектне. Ні в якому разі не використовуйте сірі або болотні тони.

Близнюки

Без сумніву, можуть одягатися в пастельні тони. Особливо розташована Вівця до світло-блакитному або світло-сірому півтону. Кількість відтінків відіграє не останню роль, тому буде непогано, якщо Ви доведете їх до п`яти. Наприклад, це можуть бути написи на одязі.

раки

Теж, в основному, розраховуйте на пастельні тони і тільки, як виняток, можете використовувати яскраві тони. Водяному знаку будуть відповідати зелені і сині кольори, і їх відтінків.

Лев



Обов`язкова присутність помаранчевих і жовтих тонів. Це не повинно привести чоловіків до думки, що у них немає нічого, в чому зустрічати рік Вівці. Досить надіти світлі брюки, светр і жовтий галстук. Жінки можуть урізноманітнити свій одяг золотистими відтінками.

Діва

У цьому році цей знак буде прикрашати строгість і скромність. Класичний стиль, високий воріт, строгі костюми чорних або сірих тонів, світлі блузи і сорочки. Не допускайте вольностей: наявність двох оттеков досить.

ваги

Привільно цього знаку забезпечена не тільки в новорічну ніч, а й протягом усього року. Ви можете використовувати ретро стиль з неймовірним надмірністю, як в одязі, так і в аксесуарах. Домінують темно-сині і чорні відтінки. Жінкам просто обов`язкова наявність брошок, бус і шийних хусток.

Скорпіони

Англійська манірність у виборі одягу і фатальні відтінки в фарбах. Консервативний стиль в чорних і червоних тонах. Хоча, якщо віддати перевагу тільки червоному, може вийти навіть весело.

стрільці

Можуть не замислюватися, в чому зустрічати рік Вівці, і радіти не тільки в житті, але і в колористиці. Екзотичний стиль з яскравими і соковитими фарбами, немов на гавайському пляжі. Ви маєте право шокувати оточуючих. Плюс до всього, жінки можуть надіти декольтовані сукні.

Козеріг

Міцні, легкі, дорогі костюми і сукні. Від трохи помітного сірого до насиченого сталевого. Намагайтеся зберегти стильність гардероба, і доповнити його класичними речами і аксесуарами.

Водолій

Цілком здатний знехтувати всіма стереотипами і правилами в підборі одягу. Стиль облачення може бути міксом несумісного, але обов`язково білого, небесно-блакитного або світло-зеленого відтінків.

риби

Підкреслюють своє ліричний настрій м`якими непомітними оку переливами тонів. На відміну від чоловіків, жінки можуть створити трошки загадковий зовнішній вигляд, і прикрасити його фіолетовим або темно-зеленим фоном. Підійде також бузковий або малиновий колір.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!