» » » Що подарувати дорогій людині?

Що подарувати дорогій людині?

Що подарувати дорогій людині?

Як порадувати близьку людину, що подарувати, а раптом йому не сподобається - всі ці думки крутяться в голові напередодні святкових днів. Іноді ж хочеться подарувати коханій людині що-небудь оригінальне просто так - без приводу.

Безумовно, вибрати подарунок найдорожчій людині - справа непроста, але давайте подумаємо разом, що ж йому можна подарувати.

Що подарувати мамі

Ми робимо подарунки близьким і дорогим людям, щоб вони відчували нашу турботу і увагу. Батьки мають велику потребу в любові і підтримки своїх дітей. Якщо ви хочете зробити подарунок своїй мамі, то ось кілька варіантів того, що їй можна подарувати:

  • Багато жінок люблять оточувати себе красивими речами і приділяють чимало уваги інтер`єру свого будинку. Можна подарувати справжню картину, яка написана маслом, також можна придбати варіант подешевше, наприклад, великий красивий і якісний постер.
  • Цікаво виглядають вази, але тільки потрібно підбирати саме таку, яка буде вписуватися в інтер`єр квартири.

Що подарувати коханому

Закохані парочки люблять обдаровувати одне одного різними подарунками. Це можуть бути і романтичні - походи в кіно, ресторани, катання на конях, прогулянки по воді, шикарні букети квітів, коробки цукерок, речі, які нагадують про першу зустріч або поцілунку і т. Д., А також гумористичні, жартівливі - шаржі, карикатури, пазли, на яких зображена друга половинка, різні добрі розіграші та багато іншого.

техніка

Швидше за все будь-який сучасний чоловік не відмовиться від електронної техніки. Згадайте, чи не згадував останнім часом ваш дорогий чоловік про те, що у нього зламався годинник, навушники або планшет. Також можна подарувати мініфлешку, яка володіє найбільшим запасом пам`яті - дуже потрібна річ. Або бездротову клавіатуру і мишку, якщо людина тривалий час сидить за комп`ютером.

Любителі натуральної кави будуть раді кавоварці або кавомашині. Особливо приємно буде, якщо в комплекті буде пачка хороших зерен кави.



Якщо ж людина любить згадувати приємні моменти свого життя і милуватися власною персоною, то подаруйте йому електронну фоторамку, яка буде радувати його знімками хоч 24 години на добу.

Екстремальні подарунки

Ті, хто люблять відчувати адреналін, оцінять сертифікат на стрибок з парашутом. До речі, стрибок можна зробити в тандемі. Так що якщо у вас є бажання, то можете зробити це разом зі своїм дорогим людиною.

Також існують різні польоти на парапланах, спортивних літаках і т. Д. Ви просто можете звернутися у фірму в вашому місті, яка організовує незвичайні оригінальні привітання, де обов`язково підберуть саме те, що вам потрібно.

Подарунки для відпочинку

Якщо ви помітили, що ваш найдорожча людина втомився і потребує відпочинку, запропонуйте йому відвідати спа-салон, де на вибір можна пройти курс масажу або спа-процедур. Існують різні комплексні програми на двох, які можуть складатися з відвідування сауни або фітобочкі, скрабування, обгортання, масажу з аромамаслами і іншими процедурами. Після чого вам запропонують трав`яний чай, за яким ви зможете насолодитися неквапливою бесідою.

Аквапарки люблять не тільки діти, дорослі нарівні з ними катаються з гірок і зі сміхом плюхаються в воду. Відвідування аквапарку може стати хорошим подарунком тим, хто давно не відпочивав і хоче від душі повеселитися.

Також вам може бути корисний розділ нашого сайту Подарунки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!