» » » Що можна подарувати на рік?

Що можна подарувати на рік?

Що можна подарувати на рік?

Перший День народження в житті малюка - важливий день для всієї його родини. Подарунки на нього потрібно вибирати ретельно і з душею. Що можна подарувати на рік маленькому імениннику або іменинниці? Вибираючи подарунок на рік, потрібно пам`ятати про його безпеки. Він повинен бути екологічним та не містити дрібних деталей.

Хорошим подарунком буде машинка, на якій можна кататися, відштовхуючись від підлоги ногами. Така річ не набридне малюкові ще кілька років. Менш дорогий, але теж чудовий варіант - ручна каталка, яку можна буде котити перед собою, - діти здатні робити це годинами. Дівчата будуть раді отримати коляску для ляльок.

Надувний басейн і м`ячики для нього. Зараз в магазинах величезний вибір недорогих і компактних басейнів. Хлопчику буде цікаво в надувному паровозі, а для дівчаток є прекрасні замки. Варіант простіше - ігрова намет. Такі намети зустрічаються в комплекті з трубами-лабіринтами.

Можна подарувати домашні гойдалки, які кріпляться до стелі. Подобаються малюкам і гойдалки, особливо у вигляді тварин.

Популярний подарунок на рік - прогулянковий велосипед з ручкою. У рік діткам вже не так цікаво сидіти в колясці, і велосипед - прекрасний вихід з ситуації.

Різноманітні іграшки для купання і просто розвиваючі іграшки відповідно до віку теж обов`язково сподобаються імениннику.

Цікаві ідеї для подарунка на перший День народження є також в статті Що подарувати доньці на рік.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!