» » » Що подарувати хлопцеві на 3 роки?

Що подарувати хлопцеві на 3 роки?

Що подарувати хлопцеві на 3 роки?

Три роки - перша "доросла дата". Тепер малюк вже добре розбирається в навколишньому світі, багато вміє робити. І повірте - він добре розуміє значення свого Дня народження і дуже чекає подарунків. Що подарувати хлопцеві на 3 роки, щоб не обдурити його очікувань?

По-перше, подарунок повинен бути матеріальним, таким, щоб його можна було тут же помацати. Віртуальні подарунки на зразок великої купюри в конвертику або навіть походу в дитячий розважальний центр викличуть у нього подив і образу.

По-друге, подарунок повинен бути масштабним і вражаючим. За одну і ту ж ціну можна купити набір інструментів у великій і яскравою коробці або невелику машинку. Зрозуміло, що перший подарунок викличе набагато більше захоплення.



І по-третє, подарунок потрібно яскраво і барвисто упакувати! Великі банти, яскрава обгортка, можна прив`язати до коробки наповнені гелієм кульки.

Ідеї подарунків хлопчикові на три роки

  • Великі спеціалізовані машини - ось мрія трирічного малюка. Купіть пожежну машину, самоскид або швидку допомогу - головне, щоб подарунок був великим і функціональним. Нехай у машинки відкриваються двері, крутиться кермо, працюють мигалки, а у пожежної машини - обов`язково витягується сходи.
  • Зверніть увагу на дитячі верстаки з інструментами, болтами, гайками і навіть шуруповертами. Вони являють собою столик з відсіками під інструменти і з робочою зоною, куди можна вкручувати деталі. Це іграшка на кілька років.
  • Цікавий варіант - іграшковий підйомний кран, а до нього, звичайно, в комплект потрібні будівельні матеріали і каска.
  • У магазинах є величезна різноманітність конструкторів на будь-який смак і гаманець. Якщо ваш син проявляє схильність до інженерної справи - сміливо вибирайте один з них. А якщо у вас до сих пір немає лего, то почати можна з нього.
  • Для активних хлопчаків, особливо якщо День народження припав на літо, підійде самокат або триколісний велосипед. Але велосипед повинен бути "дорослим", без ручки.
  • Якщо у дитини ще немає транспорту, на якому він міг би їздити сам, то День народження - відмінний привід це виправити. Радимо придивитися до мотоциклів і електромобілів.
  • Недорогий, але дуже вражаючий подарунок на літній торжество - різнокольоровий повітряний змій, який можна запускати всією сім`єю.
  • Катер або машинка на радіокеруванні - машинкою можна вразити кота, а катер дуже здивує качок у ставку.
  • Що б не відбувалося в світі, але трирічні хлопчики люблять роботів і динозаврів. А вже якщо робот вміє стріляти, та ще й трансформується в бойову машину або щось ще, то вас чекає подвійний успіх!
  • Якщо іменинник так і тягнеться до ноутбука або телефону батьків - подаруйте йому дитячий комп`ютер або телефон, тим більше що і той, і інший сприяють розвитку дитини, адже в них закладені відповідні за віком програми.

Варіантів подарунків на три роки дуже багато, але радимо вам в будь-якому випадку порадитися з батьками малюка, щоб ваш презент порадував іменинника. Додатково про подарунки дошкільнятам читайте в статті Що подарувати дитині на 2 роки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!