» » » Що бажати на день народження?

Що бажати на день народження?

Що бажати на День народження?

Що ми зазвичай бажаємо на День народження? Як правило, список основних побажань дуже схожий і імениннику після декількох привітань починає здаватися, що всі бажають один і той же. «Вітаю з Днем народження, бажаю ...» Чого? Щастя, здоров`я і успіхів? Вам не здається, що десь ви вже це чули?

Кожній людині приємно, коли для нього роблять щось особливе, виділяють його. Окремо продумане побажання - ще один спосіб зробити приємне людині, який для вас важливий. Як же можна привітати з Днем народження?

щастя

Замість стандартного побажання щастя завжди можна придумати щось більш оригінальне. Наприклад, замість: «з днем народження, бажаю щастя» скажіть щось особливе.

Чим цікавиться людина, яку ви вітаєте? Що він любить, до чого він прагне? Побажайте йому чогось особливого, що стосується цих речей. Наприклад, якщо людина піклується про бездомних тварин, пообіцяйте йому бачити менше нещасних звіряток на вулицях. Любителю велосипедів побажайте приємного катання без травм, а любителю онлайн-ігор - гарного дропа і поменше нубов в команді.

Таке побажання, порожньо воно і нестандартно, дасть зрозуміти людині, що він важливий для вас, і ви дійсно хочете йому ось такого маленького, але щастя.

здоров`я



Що зазвичай говорять далі? Звичайно ж, «з днем народження, бажаю здоров`я».

Здоров`я дуже важливо для кожної людини, тому не дивно, що його завжди бажають. Дане побажання вже настільки заїжджена, що на нього навіть не звертають уваги.

Будьте оригінальні: побажайте імениннику бадьорості, гарної спортивної форми, стійкості до хвороб і квітучого вигляду. Подумайте про те, що ще зазвичай властиво здоровій людині: активність, гарний настрій. Побажайте саме цього, а не просто банально - здоров`я.

любові



З Днем народження, бажаю любові - ось ще один приклад нудного і звичного привітання, яке не принесе імениннику ні краплі радості.

Перш ніж побажати любові, задумайтеся про те, а що саме буде найбільш яскравим проявом любові для людини, яку ви вітаєте? Можливо, для нього любов - це надійний партнер і затишок будинку. Для кого-то набагато важливіше пристрасть і романтичні відносини. Є люди, для яких любов - це в першу чергу активний і регулярний секс. А є ті, кого більше цікавить безліч шанувальників, ніж тривалі відносини. Побажайте людині саме того, що йому потрібно.

Пам`ятайте також про те, що любов може бути не тільки до певного людині, але і до друзів, дітям або життя, а для когось - і до улюбленої справи.

успіхів

Що можна сказати замість «з днем народження, бажаю успіхів»? Знову-таки, задумайтеся про те, що саме є втіленням успіху для вашого іменинника.

Можливо, для нього успіх - це матеріально благополуччя? Побажайте імениннику знайти скарб або виграти в лотерею, отримати спадщину або великий гонорар, безготівкового щастя або підвищення зарплати. Більш того, ви можете максимально конкретизувати, що має бути у вашого іменинника: хутра в гардеробі, машина в гаражі, дах над головою, повний холодильник і багато іншого.

Важливо побажати успіху саме в тій сфері, яка важлива для даної людини. Побажайте успіху в творчості, спорті, навчанні, бізнесі, кар`єрі. Якщо у вас є можливість, конкретизуйте побажання ще сильніше: успішного завершення ремонту або здачі сесії, збору врожаю або укладанні угоди.

І ще наостанок ...

Якщо ви вже визначилися, що бажати на день народження, але вам хочеться доповнити ваше побажання, подумайте, чого ще міг би хотіти іменинник.

Можливо, для повного щастя йому не вистачає натхнення в роботі? Може, він давно шукає ідеальний офіс для себе? А може, він хотів би урізноманітнити своє дозвілля? Просто згадайте про те, чого ще хочеться вашому імениннику, і побажайте йому саме цього. Не обов`язково складати довге, дуже гарне або римовані привітання, набагато важливіше, щоб воно було щирим і безпосередньо стосувалося іменинника, щоб він міг відчути себе особливим.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!