» » » Що подарувати на ситцеве весілля?

Що подарувати на ситцеве весілля?

Що подарувати на ситцеве весілля?

Ось і пройшов перший рік спільного життя молодих після весільного торжества. Рік тому народилася сім`я, а день народження, як усім відомо, без подарунків не буває (ну принаймні, такого бути не повинно). За традиціями весільні річниці мають певні назви, і відповідно до цих назв підбираються подарунки. Так, перший рік іменується ситцевій весіллям. Раніше саме до цього періоду в молодій сім`ї очікували появи первістка, а тому дарували ситець, на пеленочки майбутній дитині. Час йде, традиції йдуть, змінюються, приходять. Що подарувати на ситцеве весілля сьогодні? Про це наша розмова.

Подарунки на ситцеве весілля

Сьогодні дана традиція зазнає деякі зміни. Чесно сказати, ситець - не найвдаліша тканину. Та й взагалі, дарувати шматки тканини не дуже оригінально при наявності всього того розмаїття, що надають нам сучасні магазини.

  • Ситець швидко втрачає свій первозданний вигляд, перша прання вже зіпсує святковий вигляд виробу. Тому-то сучасну традицію можна модернізувати до "текстильній" весілля, тобто дещо розширити можливості вибору подарунків. Отже, ситцеве весілля. Що подарувати чоловікові і дружині в цей день?
  • Наприклад, хороші штори, які прикрашатимуть і захищати будинок нової сім`ї. Враховуйте при цьому стиль інтер`єру і смаки пари.
  • Дуже затишний і теплий подарунок - плед, також буде хорошим варіантом для нашої "текстильній" весілля.
  • Можливо, банально, але завжди потрібно - постільна білизна. Якщо не хочете бути банальними, подаруйте постільна з мако-сатин або шовку. Зараз величезна безліч забарвлень. Родині з почуттям гумору можна подарувати постільну з прикольними зображеннями. Головне попередньо врахувати параметри спального місця (полуторка, двоспальні, євро стандарт).
  • Чим ще порадує подружжя ситцеве весілля? Що подарувати дружині, наприклад? Будь-яка жінка в захваті від різноманітних ганчірок, так що тут питання не так складний. Для кухні можна подарувати скатертини, серветки, прихватки і фартух.
  • Одяг - відмінний подарунок як для жінки, так і для чоловіка. Затишна домашня одяг: халати, тапочки, піжама. Або одяг для виходу, тут варіацій море. Даруйте загальні подарунки, щоб вони об`єднували подружжя: тапочки одного стилю, подібні халатики і т.д.
  • Тільки не робіть з цього буденність, нехай це будуть оригінальні подарунки, оригінальні речі. Можливо, Ви навіть зробите їх своїми руками: вишиті візерунки на одязі, зшита своїми руками річ ще більш дорога, ніж будь-яка покупна.
  • Можна подарувати на ситцеве весілля набір рушників для всієї родини. Якщо планується дитинка - подаруйте ще й дитяче Рушничок (колір краще вибирати нейтральний, якщо підлога ще не відомий). Нехай рушники будуть підписані (тато, мама, малюк).


Власне суть Ви, напевно, вловили. Даруємо на весілля тканини і речі з них. Головне, щоб подарунок був для Сім`ї, для двох (роздільні подарунки кожному, або один загальний). Якщо зовсім нічого не приходить в голову, що подарувати на ситцеве весілля, а наші варіанти не влаштовують, подаруйте подружжю гроші. Просто загорніть їх в ситцевий або будь-який інший красивий тканинний мішечок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!