» » » Як користуватися iphone?

Як користуватися iphone?

Як користуватися iPhone?

Отже, ви купили айфон, налаштували його, як написано в інструкції, за допомогою комп`ютера. Перед тим, як користуватися iPhone, потрібно познайомитися з основними функціями меню.

Основні функції вашого айфона

  • Викличте головне меню натисканням кнопки "Home". Тут ви знайдете доступ до всіх можливостей, а зручний інтерфейс підкаже вам, як користуватися iPhone.
  • За допомогою кнопки "Телефон" здійснюються дзвінки, забезпечується швидкий доступ до списку скоєних дзвінків, також тут доступні ваші контакти і голосова пошта.
  • Кнопка "Пошта" дозволяє повноцінно працювати з різними поштовими сервісами типу "Google Mail", "Yahoo! Mail" і деякими іншими.
  • "Safari" - це простий і зручний інтернет-браузер, який допоможе вам переглядати інтернет-сторінки (підключення здійснюється через wi-fi). Доступні функції масштабування (тобто простий поворот айфона для горизонтального перегляду веб-сторінки і зміни розміру сторінки за допомогою подвійного натискання).
  • "IPod" дозволить вам прослуховувати музику і дивитися відео.
  • Кнопка "Повідомлення" відповідає за прийом і відправку СМС.
  • В меню "Календар" плануються події, налаштовується будильник.
  • Також iPhone надає широкі можливості для роботи з фотографіями: з них можна робити слайд-шоу, їх можна додавати в галерею в Інтернеті, відправляти близьким, використовувати в якості шпалер і, звичайно, збільшувати для перегляду. Все це доступно в меню "Фотографії".
  • Меню "Камера" дозволить вам робити відмінні 2-мегапіксельні знімки, пересилати їх і налаштовувати таким чином, щоб вони відображалися при дзвінках ваших друзів або знайомих.
  • "YouTube" - це меню для любителів перегляду різних відео.
  • Ділова людина гідно оцінить меню "Акції", де міститься вся інформація про котирування, яка оновлюється у режимі реального часу через Інтернет.
  • Тим, хто багато і часто переміщається по місту, неоціненну допомогу надасть меню "Карти". Тут можна подивитися, чи є пробки на дорозі, вибрати зручний маршрут. Доступна функція збільшення карти.
  • В меню "Погода" міститься інформація про погоду в будь-якій точці земної кулі. Доступна функція додавання улюблених міст - з її допомогою ви швидко знайдете прогноз в своєму місті на тиждень вперед.
  • Меню "Годинник" дозволяє бачити час в будь-якій точці світу (для швидкого доступу місто можна додати до списку обраних). Тут також здійснюється управління таймером і секундоміром - відмінний подарунок любителям активного життя.
  • Скласти, відняти, помножити, розділити - з усім цим чудово впорається "Калькулятор".
  • В меню "Нотатки" можна робити короткі записки-нагадування і відправляти їх по електронній пошті.
  • Всі параметри вашого айфона зручно розташовані в меню "Налаштування".
  • І, нарешті, в меню "iTunes" можна прослуховувати і завантажувати музику з різних колекцій.

Продовжуємо знайомство з iPhone

Тепер більш детально розповімо про деякі функції iPhone.

Контакти та телефонна книга



Робота з номерами в iPhone трохи нагадує відповідні опції в мобільних телефонах. Для того щоб зателефонувати кому-небудь зі списку контактів, досить просто вибрати необхідний номер у відповідному меню "Контакти" і натиснути на нього. Як і в звичайному стільниковому, ви можете зайти в історію дзвінків вашого айфона і вибрати там потрібний контакт, щоб зателефонувати йому або відправити повідомлення. Можна набрати номер з клавіатури, а в разі набору неправильної цифри, натиснути на клавішу "х" і перенабрати її. Крім того, в меню "Історія" також доступний список пропущених викликів. Інформацію про вже знайомого контакті можна переглянути за допомогою натискання на ">", а якщо потрібно додати новий номер в телефонну книгу, то потрібно вибрати опцію "Створити новий контакт". Ви також можете додати будь-який контакт до списку обраних за допомогою натискання на ">" і потім "Вибране". Щоб додати дані про останній дзвінок, натисніть послідовно "Телефон" - "Історія" - значок ">" і "Створити контакт".

Читання і відправка СМС та інші функції



Щоб прочитати повідомлення, потрібно просто вибрати в меню розділ "СМС" і потім натиснути на потрібну повідомлення (кількість непрочитаних повідомлень вказується на іконці самого меню "СМС"). Щоб відправити повідомлення, виберіть "СМС", потім натисніть на іконку з олівцем, виберіть контакт, наберіть повідомлення з клавіатури і натисніть на "Відправити", ваш лист полетить до адресата.

Тепер про те, як в айФоні можна знаходити і слухати музику, а також дивитися відео. Звичайно, ви можете закачувати музику в iPhone, просто підключивши його до комп`ютера, проте існує ще й меню iTunes, яке дозволяє здійснювати пошук музики в інтернеті на спеціальних сайтах і завантажувати її (іноді - не безкоштовно). Прослухати пісню можна, просто двічі натиснувши на музичний файл. Що стосується перегляду відео, то тут вам допоможе меню "You Tube". Для пошуку відео вибираємо "Пошук" і вводимо потрібну інформацію в поле пошуку "You Tube". Перегляд відео здійснюється в автоматичному режимі, як тільки воно буде завантажено, або можна натиснути на іконку відтворення. Тепер у вас є основна інформація, як користуватися iPhone.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!