» » » Як перевірити хвилини на мтс?

Як перевірити хвилини на мтс?

Як перевірити хвилини на МТС?

Як перевірити хвилини на МТС знає далеко не кожен абонент цього стільникового оператора. Тим часом необхідність в цьому виникає досить часто. На сьогодні існує декілька способів того, як можна перевірити останні хвилини абонентам стільникового оператора МТС. Вони представлені до вашої уваги нижче.

Як перевірити хвилини на МТС?

Перевірити залишки хвилин на МТС можна самостійно, використовуючи один з представлених варіантів:

  1. Наберіть команду * 100 #, а потім натисніть на кнопку «Виклик». Після чого вам на телефон надійде повідомлення, де буде представлена інформація про те, скільки хвилин залишилося. У разі якщо ваш мобільний апарат не підтримує повідомлення російською мовою, то потрібно набрати команду такого змісту: # 100 # і кнопка «Виклик». Потім вам прийде повідомлення, яке буде містити в собі англійські букви. Вони будуть використані для трансліта, відповідно, саме повідомлення буде доступно для читання російською мовою, тому з його розумінням не виникне труднощів.
  2. Перевірити безкоштовні хвилини на МТС допоможе дана команда: 100 * 2 # + клавіша «Виклик». Через 2-3 секунди після набору команди на дисплеї вашого телефону відобразиться вся необхідна інформація.
  3. Перевірити скільки хвилин залишилося на МТС дозволить дзвінок на номером 0890, де після включення автовідповідача буде потрібно натиснути на клавішу «0». Потім дочекайтеся відповіді оператора. Після чого потрібно попросити його перевірити ваш баланс на наявність безкоштовних хвилин. Потім він скаже вам, скільки їх у вас залишилося для розмов.
  4. Зайдіть на сайт стільникового оператора МТС. На головній сторінці натисніть на вкладку «Інтернет-Помічник». Потім введіть ідентифікаційні відомості (пароль і логін), якщо ви вже раніше реєструвалися на даному ресурсі. Після чого ви отримаєте доступ до необхідних відомостей. Якщо ж ви в перший раз відвідали сайт оператора, то пройдіть спочатку процедуру по реєстрації, заповнивши відповідну форму. Після чого вам буде потрібно використовувати пароль і логін для авторизації і переходу в особистий кабінет. Потім перейдіть у вкладку «Інтернет-Помічник» для отримання відомостей про решту хвилинах.
  5. Скористайтеся допомогою інформаційного робота. Наберіть наступний номер: 0890, а потім натисніть на кнопку «Виклик». Протягом декількох секунд буде отримана відповідь від робота. Необхідно точно слідувати його інструкцій. В ході них вам буде потрібно набирати за допомогою свого телефону певні команди. Зробивши все правильно, ви зможете дізнатися, скільки хвилин у вас залишилося.


З цього стає ясно, що оператор МТС надає різні варіанти своїм абонентам, щоб вони могли дізнатися, скільки хвилин у них залишилося для розмов зручним для них способом. Вибирайте відповідний спосіб для себе. Крім того, ви можете скористатися ще й варіантами, представленими в інший нашій статті - Як дізнатися хвилини на МТС.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!