» » » Чому телефон не дзвонить?

Чому телефон не дзвонить?

Чому телефон не дзвонить?

Іноді виникають такі ситуації, що у вас стоїть на столі або лежить в кишені телефон, але дзвінки на нього чомусь не надходять. Чому ваш телефон не дзвонить?Давайте розглянемо перелік типових причин.

Чому не дзвонить мобільний телефон

Чому буває так, що не виходить зателефонувати з мобільного телефону або навіть прийняти дзвінок?

  • Проблеми з сім-картою. Телефон може не працювати, якщо ви покинули зону обслуговування. Подивіться, чи визначається на телефоні ваш оператор. Або, може бути, на моніторі написано: "Немає мережі". Якщо мережі немає, але ви впевнені, що знаходитеся в зоні доступу, вийміть з телефону сім-карту і вставте її знову. Можливо, вона просто відійшла. Якщо це не допомогло, вставте сім-карту в інший телефон. У тому випадку, якщо вона не працює і на іншому апараті, причина - в ній.
  • Проблеми з акумулятором. Причиною того, що ви не можете зателефонувати з мобільного, може служити розрядка або вихід з ладу акумуляторної батареї. В цьому випадку зарядіть телефон або придбайте новий акумулятор.
  • Пошкодження телефону. Причина може бути в самому телефоні. На нього могла потрапити вода, ви могли його впустити. Можливо, ваш телефон вже вичерпав свій ресурс або вам попався неякісний апарат. Для з`ясування точної причини зверніться в майстерню.
  • На рахунку закінчилися гроші. Правда, в цьому випадку додзвонитися до вас, швидше за все, зможуть, але ви зробити у відповідь виклик не зумієте, поки не поповните баланс.

Чому не дзвонить стаціонарний телефон



А тепер давайте подивимося, чому не дзвонить міський телефон.

  • Відсутність оплати. Згадайте, чи не забули ви оплатити послуги телефонного зв`язку. Уточніть у вашого оператора стан розрахункового рахунку.
  • Проблеми з харчуванням. Якщо ви користуєтеся радіотелефоном, переконайтеся, що його акумулятор заряджений, а база підключена до електромережі. Без цього він працювати не буде.
  • Несправний апарат. Перевірте на справність сам телефонний апарат. Для цього включіть телефон в розетку в іншому приміщенні, де точно є телефонний зв`язок. Якщо апарат і там не подає ознак життя, віднесіть його в ремонт або замініть на новий.
  • Проблеми з кабелем. Якщо з`ясувалося, що апарат справний, перевірте наявність контактів в місцях з`єднань проводів. Подивіться, не відійшли чи дроти, що йдуть від трубки до апарата і від апарату до розетки. Чи не вийняв хтось телефонний штепсель з гнізда розетки. Чи немає пориву в телефонному кабелі, що йде від щитка. Після усунення цих неполадок ваш телефон може заробити.

Прочитайте також статтю Чому телефон сам вимикається.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!