» » » Як навчити собаку команді голос?

Як навчити собаку команді голос?

Як навчити собаку команді голос?

Навчати собаку різним командам потрібно з самого раннього віку, приблизно з 3 місяців. Як кажуть кінологи, ніж старше собака, тим складніше вона піддається дресируванню. А навчити собаку команді Голос можна практично в будь-якому віці і зараз ми розповімо, як це можна зробити. Майте на увазі, що навчання проходить за ласощі, тому приготуйте те, що ваша собака найбільше любить.

Дресcіровка на вулиці

  1. Прив`яжіть собаку до дерева і покажіть їй ласощі. Стійте від неї на відстані приблизно в 30 сантиметрах. Подражнити собаку ласощами так, щоб вона почала гавкати.
  2. Коли собака почне гавкати, впевнено скажіть Голос, погладьте її і віддайте ласощі.

Основна умова - робіть це кожен день до тих пір, поки собака не буде давати голос по вашій команді.

дресирування будинку

  1. Замість того, щоб прив`язувати собаку, просто притримуйте поводок ногою. А в цей час показуйте їй ласощі, але не допускайте, щоб собака стрибала за шматочком їжі.
  2. Коли вона почне гавкати, скажіть: "Голос" і дайте ласощі. Обов`язково похваліть і покажіть, що ви задоволені своїм вихованцем.

Дресирування з одним



Є ще один цікавий спосіб, як навчити собаку команді "Голос". Цей спосіб може показати веселим і вельми незвичайним.

  1. Нехай ваш друг сяде поруч з собакою.
  2. Далі ви показуєте ласощі і чітко говорите "Голос". Друг починає гавкати, і ви йому даєте ласий шматочок. Використовувати, звичайно, потрібно їжу, яка призначена для людей.
  3. Сенс полягає в тому, що дивлячись на вашого друга, собака повинна зрозуміти, що ж потрібно зробити, щоб отримати ласощі. Спробуйте зробити це і зі своїм вихованцем.

Також ми приготували для вас статті, з яких ви дізнаєтеся багато корисної інформації з приводу дресирування собак.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!