» » » Як назвати чихуахуа?

Як назвати чихуахуа?

Як назвати чихуахуа?

Багато хто вважає, що мати кишенькових собачок не тільки модно, а й зручно. Лідерами на даний момент є малятка чихуахуа. Вони такі милі і безстрашні. Ще перед покупкою багато хто починає замислюватися, а як назвати чихуахуа. І правильно роблять, не варто давати собаки найперше, що прийшло на розум ім`я.

  1. Породисті собачки зазвичай продаються з паспортом, в якому вже зазначено ім`я вихованця. Зазвичай воно складається з двох слів: клички цуценя і імені його матері. Наприклад: Вьєн Сімба. До цього імені можуть додаватися ще й імена бабульок. Звучить хоч і довго, але зате з гідністю, відразу зрозуміло, що собачка не з «простих». Хоча мало хто заповіт своїх вихованців повним ім`ям, зазвичай використовується домашнє прізвисько, яке подобається вам.
  2. Перед тим, як дати цуценяті ім`я, поспостерігайте за ним. Іноді його характер і звички допомагають підібрати найбільш правильний варіант. Собачка багато спить, назвіть Сонечка або Сліп. Весела і забавна - Жужа, Мімі, Роні або Джекі. Товстенька і незграбна - Зефірка (Зіфі), Пончик, Пуфік.
  3. Індіанці вважали собачок цієї породи своїми талісманами, відповідно і їх імена, щось символізували. Як назвати дівчинку чихуахуа? Лаки, Вьєн, Чанс - щастя, удача на різних мовах світу. Світі, тесоро, Мілацек - дорога.
  4. Можна назвати вихованця ім`ям улюбленого актора або співака. Ну наприклад, як назвати чихуахуа хлопчика? Брюс, Ален, Джон, Стівен, Лі, Пітт, Роб і т.д. Дівчаток - Софіт, Мішель, Коко, Агнесс. Так само деякі називають іменами великих історичних особистостей і богів - Клеопатра, Цезар, Спартак, Зевс, Персей, Афіна.
  5. Можна і не морочитися, а вибрати одне з найбільш поширених імен: Лорд, Міккі, Бакс, Єва.

Але треба пам`ятати головне, ім`я звичайно має значення, але ваша любов і турбота важливіше.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!