» » » Як назвати вівчарку?

Як назвати вівчарку?

Як назвати вівчарку?

У вас з`явився вихованець. І ось вже який день вся сім`я ламає голову над тим, як назвати вівчарку. І це не дивно, адже вибір клички для собаки - дуже важливий аспект. А, якщо вам потрібно назвати німецьку вівчарку, то до справи слід підійти з особливою ретельністю. Адже цю породу, серед інших, виділяє рідкий розум, сміливість, гордість і неабиякі інтелектуальні здібності. Тому на кличку покладається завдання підкреслити породні якості собаки і її характер.

Як назвати німецьку вівчарку

Як і у випадку з людьми, варто пам`ятати, що ім`я визначає долю власника. Також і кличка, в деякій мірі, здатна вплинути на майбутній характер. В Інтернеті ви з легкістю знайдете величезну кількість кличок для собак, але зараз ми розглянемо лише деякі з них.

  • При виборі імені для собаки обов`язково враховуйте, з якою метою ви заводите цуценя. Зазвичай заводчики радять називати собак короткими уривчастими кличками, які тварині легше запам`ятати. Службових і сторожових собак зазвичай так і називають. Рекс, Кольт, Гай, Лорд - відмінні імена для таких собак, адже дресирувати їх буде набагато легше.
  • Вихованої повинні бути будь-яка собака, не тільки службова. Але, якщо ви не ставите собі за мету серйозно займатися собакою, то можете дати їй абсолютно будь-яке ім`я, навіть складається з декількох імен. Якщо ви, все ж, назвете собаку довгим ім`ям, для зручності його все одно доведеться скорочувати до 1-2 складів.
  • Якщо вам потрібно назвати хлопчика вівчарку, то можна підібрати як іноземне ім`я, таке як Джек, Вольф або Блум, так і російськомовне - Валет, Вірний, Агат.
  • Дуже часто німецьким вівчарок дають імена відомих собак цієї породи: Рекс, Мухтар або Джеррі Лі. Варіант в принципі непоганий. Однак задумайтеся, скільки собак носить подібні клички? Але ж вам, безсумнівно, потрібен ексклюзив.
  • Якщо ви зібралися назвати вівчарку дівчинку, можна сміливо підбирати їй більш жіночу, мелодійну кличку, наприклад Кьяра, Леді, Дейзі. Тільки не забувайте про правило 1-2 складів.

Також вибираючи ім`я для вашого вихованця, обов`язково прослідкуйте за ним якийсь час. Так ви зможете краще розгледіти його характер, а відповідно і вибір імені вирішиться сам собою.

  • Якщо ваш щеня веселий і грайливий, то сміливо давайте йому такі клички як: Джуді, Майло. Якщо навпаки серйозний і флегматичним, відмінний варіант такі клички як Лорд, Грей, Діана або Граф.
  • Також в якості імені можна використовувати звучні географічні об`єкти: Мальта, Техас, Даллас. • Дуже часто собак називають іменами персонажів з улюблених мультфільмів: Балто, Шрек, Плуто, Бродяга.
  • Лідируючі позиції не здають і герої популярних кінофільмів. Причому імена можуть бути не тільки собачі а й відомих людських персонажів: Зіта і Гіта, Нео, Дінго, Бім, Зевс. • Оригінальні за звучанням і імена, взяті з міфології: Уран, Афіна, Гера, Зевс, Пандора.


Особисто я знайома з німецькою вівчаркою на прізвисько Бабай. У сімейному колі його називають просто - Бай. Собака, як і всі представники цієї породи, дуже розумна і вихована. Скажу чесно - спочатку ім`я шокує, зате дуже легко запам`ятовується і відмінно підходить його власнику.

Тому назвати собаку вівчарку можна як завгодно, варто лише проявити фантазію. Головне, щоб ім`я було звучним, що запам`ятовується і містило 2-3 складу. Так буде простіше і вам, і собаці. Успіхів!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!