» » » Як назвати щура?

Як назвати щура?

Як назвати щура?

У вас вдома оселилася ручна щур? Чудовий вихованець. Чуйний, добрий, а головне -удівітельно розумний! Існує думка, що пацюки перевершують за інтелектом людини. А значить, це буде відмінний один вам і вашим дітям. Тепер перед всією сім`єю стоїть серйозне завдання - дати ім`я щура. У цій статті ми розповімо вам, як назвати щура.

Правила підбору клички

Щури мають здатність до запам`ятовування не тільки свого імені, але і імен інших домашніх вихованців. Щурів потрібно привчати до певного набору звуків, який буде для них позначати, що їх кличе господар. Такий заклик щури чують з будь-якої кімнати вашого будинку. Відгукуватися вони почнуть з 2-3 рази. Що є свідченням високого інтелекту цих тварин і їх вражаючих здібностей.

З більшою легкістю щури запам`ятовують чіткі імена. Чим коротше і чим чіткіше буде кличка, тим швидше звір його запам`ятає.

Існують імена, на які щур відгукується з задоволенням, існують же такі, які просто ігнорує. Все залежить від звуків. Кличка повинна складатися з одного-двох складів. На слух краще сприймаються такі звуки, як з, р, до, л, д, ш, т, м, ф. Довгі клички щурами не сприймаються взагалі.

Як назвати щура хлопчика

Приклади імен для самців: Шиш, шуш, Шрек, Шут, Шок, Фауст, Фокс, Фус, Фроша, Фугас, Фіш, Фіфік, Фуцік, Феншуй, Саша, Скай, Смеш, Сеша, Сірф, Слеш, Смеш, Снупі, Маус , Мішель, Миша, Малюк, Миш, Мякиш, Мушлік.

Як назвати щура дівчинку

Приклади імен для самок: Фіфі, Фая, Текле, Фіша, Фітшен, Фуша, Фуфка, Флешка, Шишка, Шмига, Шуза, Штучка, Шкурка, Шері, Шушу, Софі, Стеха, Суша, Снеша, Стафлі, Стішов, Сюша, Сушка , Маша, Мушля, Мессі, Марфа, Мімі, Міла, Мишка, Пуша, Піфлі, Пампушка.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!