» » Як жінки називають чоловіків?

Як жінки називають чоловіків?

Як жінки називають чоловіків?

Не секрет, що більшість представниць прекрасної статі має схильність до вживання зменшувально-пестливих суфіксів. Звичайно, в першу чергу це стосується ситуацій, коли вони звертаються до улюблених чоловікам.

У даній статті ми розповімо, як жінки називають чоловіків і чому.

Найпоширеніші варіанти звернень

Деякі представники сильної статі пристрасть жінок до використання в обігу ласкавою форми імен тварин називають "зоопарком". І якщо з прізвиськами "тигр" або "лев" багато хто з них охоче миряться, то "зайчики" і "кошенята" можуть звучати для окремих чоловіків навіть образливо. Однак, згідно з різними опитуваннями і інформації з різних форумів, жінки своїх улюблених найчастіше називають зайцями. Найбільш поширені форми - зайчик, зайчик, заюшка і зайченя.

Для всіх, хто не розуміє таких жіночих дивацтв, слід зауважити, що жінка за своєю природою наділена материнським інстинктом, який, як правило, поширюється не тільки на власних дітей, але і всіх близьких чоловічої статі. У жінки в крові потреба дбати і навіть захищати. І "зайчик" - це миле, пухнасте і беззахисне створіння, яке потребує турботи і любові. Ось тільки чоловікам, яких так називають, слід задуматися, хто у відносинах заслуговує дану роль.

Згідно з опитуваннями, друге місце на прізвиська займають різні форми "кота", а також інших представників сімейства котячих. Це котик, кошеня, кисік і іноді котяра. Серед інших поширених варіантів слід виділити тигра або тигреня і левеняти. В даному випадку також є привід для роздумів. Чому жінка асоціює улюбленого з цими тваринами?
Кот, як відомо, гуляє сам по собі, це горде і незалежна тварина. А слабка стать любить волелюбних чоловіків, тому можна припустити, що або жінка на підсвідомому рівні підкреслює дані якості в своєму улюбленому, або вона прагне наділити його ними. Ну і, звичайно, прізвисько "лев", яке означає короля, лестить багатьом представникам чоловічої статі.



Далі серед "тваринного світу" слідують ведмеді або ведмежата і слоненята. Ведмедик - найбільш часто зустрічається варіант. Таким прізвиськом жінки, як правило, називають великих чоловіків, до яких відносяться з довірою. Не поспішайте комплексувати з приводу власної фігури: ведмежам найчастіше називають тих чоловіків, з якими жінка відчуває себе комфортно, впевнено і надійно. А ось "слоненя" повинен навести вас на думку відвідати спортзал.

Також можна виділити улюблені жіночою статтю "Лапусик", "лапочку", "лапочка", "пупсика", "Масика" і "Пусика". Ставлення до них з боку чоловіків не однозначне: для кого-то це телячі ніжності, для кого-то - справжній прояв ніжності і любові. Але найбільше чоловікам подобаються такі варіанти:

  • улюблений;
  • рідний;
  • дорогий;
  • хороший;
  • солодкий;
  • сонце або сонечко.

Крім того, жінки також звертаються до своїх чоловікам на ім`я, але в зменшувально-ласкательной формі: Дімочка, Ванюша, Лешенька і т.п.

Вам буде цікава також наша стаття Як називають жінок.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!