» » » Пляжний відпочинок в москві

Пляжний відпочинок в москві

Пляжний відпочинок в Москві

У столиці завжди можна знайти місця, де просто чудово проведеш час. Особливо влітку, коли настає сезон відпусток, а сидіти в чотирьох стінах не хочеться. З настанням спекотних днів в Москві заробили відразу чотири басейни під відкритим небом. Відкрилися і пляжі - упорядковані зони відпочинку, де можна замовити лежак, обмитися після річки в душі.

Активний відпочинок в Московських парках і басейнах

Багато москвичів і гості міста вже відправляються на Піонерський ставок. Тут обладнали чудовий пляж. Складається відчуття, що ти знаходишся на Мальдівах! Чистий, просто білосніжний пісок, звичайно, не може ні радувати. За вхід на пляж з вас грошей не візьмуть. Навіть за шезлонги платити не доведеться. Правда, в найспекотніші дні їх може вистачити не всім, але все ж: безкоштовно є безкоштовно. А ось в кафе на пляжі ціни, звичайно, пристойні. Деякі люди спеціально їдуть до Москви, щоб відпочити в цьому парку, до того ж поруч розташовані недорогі готелі.

На набережній Москви-ріки відпочиваючих зустрічає «Оливковий пляж». Чудове містечко! Тут побудований пристойний ресторан, де прямо під час відпочинку можна замовити прохолодний коктейль. Одягатися в строгі костюми, звичайно, не потрібно. Тут сподобається тим, хто звик відпочивати на дорогих екзотичних островах. Комфорт і відмінний настрій гарантовано! Однак майте на увазі, що ціни відповідають якості пропонованих послуг, тому будьте готові залишити кругленьку суму, якщо ви звикли ні в чому собі не відмовляти.



«Ленінський пляж» також радий відвідувачам. Це неподалік від Воробйових гір. Тут також є все необхідне для комфортного відпочинку: чистий пісок, шезлонги. А тих людей, які люблять купатися в басейні, чекають на проект «The Баssейн». Це майданчик в Сокольниках, працює відразу кілька басейнів. Один з них постійно підігрівається. Тут можна не тільки купатися і засмагати, але і займатися спортом. Організовуються постійні вечірки у басейнів під відкритим небом. Вхід коштує не так дорого: від 400 до 1700 рублів, залежно від часу та дня проведення вечірки, тому цей заклад відмінно підійде як Семен парам, так і великим компаніям молоді та студентів.



Якщо ви вирішили провести час зі своїми дітьми, вам краще відправитися в Ізмайловський парк. Там під відкритим небом працює дитячий басейн. Він платний, тому враховуйте це під час планування свого відпочинку. А ось надувні жилети і різні нарукавники вашим хлопцям і дівчатам, при необхідності, видадуть безкоштовно. Поки діти розважаються в басейні, дорослі можуть покататися в Ізмайлово на човнах або катамаранах. Загалом, тут нікому нудьгувати не доведеться.

У Північному Тушино відкрився чудовий пляж для сімейного відпочинку. Парасольки, лежаки, чистий пісок. Є роздягальні, туалети, душові кабінки, обладнані спортивні майданчики. Все те, що потрібно для чудового відпочинку з усіма своїми домочадцями. Захотіли перекусити? Працює літнє кафе. Вирішили щільно пообідати? Працює критий ресторан з чудовою кухнею.

Можна відправитися на відпочинок на територію парку «Покровський берег». Тут ви можете не тільки позасмагати, а й пограти у волейбол, в міні-гольф. На пісочку розташовані також дитячі майданчики. Так що і вашим сорванцам тут буде, чим зайнятися, і у вас буде можливість провести час весело і з користю для здоров`я, адже активний відпочинок - це кращий спосіб скинути втому, накопичену під час робочого тижня.

Є ще величезна кількість пляжів, які не обладнані всім необхідним для чудового відпочинку. Але «дикунами» багато москвичів теж люблять відпочивати. Як би там не було, багато що залежить, як завжди, від фінансових можливостей і від бажання жителів столиці і гостей міста. У будь-якому випадку, не сидіть весь час вдома. Літо проходить дуже швидко. І упускати можливості прекрасно провести час, звичайно, нікому не хочеться. Збирайтеся дружною компанією, беріть на відпочинок всіх своїх домочадців, і вирушайте на пляж або в басейн. Головне, будьте обережними. Слідкуйте за собою і своїми близькими. І все обов`язково буде добре. У цьому можна навіть не сумніватися. Вдалого відпочинку!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!