» » » Що таке кемпінг?

Що таке кемпінг?

Що таке кемпінг?

Слово "кемпінг" прийшло до нас з англійської мови: "camping". Утворено воно від іменника "camp" (табір) і вже стало міжнародним. Так що ж таке кемпінг?

Кемпінг - це особливий тип відпочинку під відкритим небом, коли туристи розміщуються в наметах або в будиночках на колесах (так званих трейлерах). Для російськомовного людини набагато звичніше буде слово "похід", проте воно не зовсім вірно відображає значення "кемпінгу".

Також кемпінгом називають не тільки сам захід, а й безпосередньо табір, місце.

Зазвичай кемпінг являє собою підготовлену площадку, де можна припаркуватися декільком автомобілям, встановити безліч наметів, розкладні столи і стільці і т. П. Як правило, це гарне місце на лоні природи: наприклад, на березі озера, моря або в степу. Існує навіть дорожній знак, який вказує місце для кемпінгу. Для тих, хто любить подорожувати і ні дня не сидить на місці, кемпінг стане справжньою знахідкою.

Деякі готелі і бази відпочинку будуються по типу кемпінгів: на одній території розташовано безліч невеликих будиночків (конструкція їх нагадує будиночок Ніф-Ніфа з казки про трьох поросят). Зазвичай в таких готелях добре розвинена інфраструктура.

Кемпінг - мрія активного туриста

Кемпінг - досить захоплюючий і недорогий вид відпочинку. Ви можете відправитися в подорож всією сім`єю, прихопити друзів і зупинитися в красивому місці, розбити табір, переночувати під відкритим небом, а на ранок піти на риболовлю або пограти в бадмінтон. Після невеликого відпочинку від довгої дороги можна відправитися досліджувати країну далі.

Значення інших нових слів ви зможете знайти в розділі визначення.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!