» » » Як дістатися до пхукета?

Як дістатися до пхукета?

Як дістатися до Пхукета?

Вирушаючи в поїздку самостійно, без використання послуг туристичних фірм, важливо розібратися в особливостях маршруту, адже в чужій країні буває непросто зорієнтуватися на місці.

Найпростіше виїхати в Пхукет з Бангкока, проте зараз є можливість відправитися туди і з інших курортних міст.

Як доїхати до Пхукета з Бангкока

  1. З Бангкока до курортного містечка можна благополучно долетіти літаком місцевих авіаліній. Причому, скориставшись як послугами приватних готелів Бангкока або тайських авіакомпаній, так і державними регулярними рейсами AirAsia. Квитки краще забронювати заздалегідь через інтернет, так як це суттєво позначається на їх вартості, крім того, є можливість потрапити під акцію і здійснити переліт за зовсім невеликі гроші. Більшість регулярних рейсів відправляються з аеропорту Суварнабхумі.
  2. Опинившись на Південному вокзалі м Бангкока, ви можете дістатися до Пхукета маршрутними автобусами VIP або експрес-класу. В цілому все автобуси досить комфортабельні, а час, проведений в дорозі на них, так само 12 години.
  3. Можна вибрати комбінований спосіб, доїхавши на поїзді до м Сураттхані, а вже там пересісти на автобус, який доставить вас до Пхукета. В даному випадку ви проведете в дорозі приблизно той же час, але поїздка виявиться більш комфортабельною. Потяги в Таїланді діляться на швидкісні експреси і дизельні, причому, в перших двох доступні спальні місця, що важливо, якщо з вами їде дитина. Відправляються всі поїзди з головного вокзалу Бангкока - Хуаламфонг (Hualamphong).

з Паттайї

  1. Зовсім недавно між двома курортами став курсувати регулярний автобусний маршрут, що рухається прямо від Паттайї до Пхукета, хоча раніше було потрібно робити пересадку в столиці. Час в дорозі також становить близько 12 годин, проте вартість квитків трохи дорожче, ніж на маршрути з Бангкока.
  2. Можна опинитися в Пхукеті, скориставшись повітряним транспортом. Даний напрямок обслуговує тільки одна авіакомпанія, тому ціни на переліт за місцевими мірками досить високі.

З інших курортних міст Таїланду

З острова Самуї дістатися до Пхукета можна, скориставшись поромна переправа, є, звичайно, можливість перельоту, але в цьому випадку вартість переміщення виявиться в кілька разів вище.



Найближче до Пхукет розташований курорт Крабі, тому в даному випадку поромна переправа - максимально простий і дешевий спосіб опинитися в пункті призначення. Поїздка займе не більше 2-3 годин, зате ви зможете насолодитися прекрасними видами і урізноманітнити свій відпочинок.

Ознайомитися з цікавими місцями даного курорту вам допоможе наша стаття Що можна побачити на Пхукеті.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!