» » » Як дістатися до паттайї?

Як дістатися до паттайї?

Як дістатися до Паттайї?

Дістатися до Паттайї можна по-різному, дивлячись в якій вихідної точки ви перебуваєте. Так, з Росії доведеться спочатку долетіти до курорту. Існують прямі рейси до Утапао, паттайському аеропорту - уточнити розклад рейсів і купити квитки можна на aviasales.ru або skyscanner.ru.

В цьому випадку вам не потрібно думати, як дістатися до Паттайї. Однак багато туристів хочуть об`їхати весь Таїланд, не обмежуючись одним курортом. Або ваш рейс летить до іншого міста. Розглянемо варіанти, як доїхати з різних точок країни до Паттайї.

Паттайя: як доїхати від Пхукета

Отже, припустимо, ви спочатку прилетіли в Пхукет, звідки вам потрібно дістатися до Паттайї. Як можна це зробити?

  • По-перше, літаком. З Міжнародного аеропорту Пхукета літають прямі рейси в Паттайї. Вибрати відповідний можна на сайті skyscanner.ru. Вийде дістатися швидко - в польоті без пересадок ви проведете менше двох годин. Квиток на рейс коштує від 5300 рублів.
  • По-друге, на автобусі. Ви можете обрати поїздку з максимальним комфортом на AirBus 777. Він виїжджає з Пхукета в 18:00, а прибуває на місце о 8:00 наступного дня. Забронювати місце, а також дізнатися деталі маршруту можна заздалегідь на цьому сайті.

Є ще варіант - з пересадкою в Бангкоку. Спочатку добираєтеся до Бангкока, а вже звідти їдете в Паттайї. До Бангкока слід авіатранспорт або автобус.

  • Авіа. Літак до Бангкока обійдеться від 1880 рублів за один дорослий квиток. Прямим рейсом летіти трохи більше години.
  • Автобус - більш виснажливий спосіб доїхати до Бангкока, тим більше що потім доведеться знову брати проміжний транспорт до кінцевого місця. Ціни на квитки відрізняються і залежать від класу автобуса - є автобуси прості і VIP, з кондиціонерами. Також при покупці квитків потрібно уточнити пункт прибуття. Автобуси "999", Bus Express йдуть до Mo Chin, а все решта - до SaiThai. Автобуси ходять регулярно з 6 до 19 годин. Ціни на квиток - від 480 бат. 1 бат - 1,55 рублів.

Паттайя: як дістатися з Бангкока



Тут багато варіантів, як доїхати. Почнемо з того, від якого аеропорту тримати шлях.

Suvarnabhumi

Автобус 389 - досить комфортабельний- слід по North Pattaya Road до Паттайї. Відходить від Gate 8. Детальний розклад руху можна подивитися на сайті Аirportpattayabus. Час у дорозі становитиме приблизно пару годин на автобусі.



На вулиці Level 1 від Gate 7 ходить до Паттайї державний автобус - ціни на квитки в ньому будуть дешевше.

Можна доїхати і на мінібус або великих туристичних автобусах, які стоять біля входу аеропорту. Це Coral Travel, Наталі-курс і інші.

Don Muang

Аеропорт спеціалізується на внутрішніх перельотах, тому прямо від нього на автобусі не доїхати до Паттайї - спочатку потрібно потрапити на один з автовокзалів. Це може бути Ekamai в східному районі Бангкока або Morchit на півночі. Автобуси ходять регулярно з раннього ранку до 10-11 вечора. Автобуси йдуть до кінцевої в Паттайя - North Pattaya. Також можна поїхати від південного терміналу Sai Tai або від зупинки Bangna. Детальний розклад можна дізнатися на сайті Pattayabus.

Також можна скористатися поїздом: від станції Хуа Лампонг кожен день з понеділка по п`ятницю о 6:50. Час в дорозі - 3,5 години.

Великим компаніям вигідно дістатися до Паттайї на таксі - можливо, замовивши його заздалегідь.

У Паттайя можна чудово відпочити восени, коли в наших краях стає дощитиме і похмуро. Про інших теплих сонячних країнах читайте в статті Куди поїхати в листопаді.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!