» » » Що подивитися в лондоні?

Що подивитися в лондоні?

Що подивитися в Лондоні?
Що подивитися в Лондоні?

Відвідування старовинних міст «з історією» - вічна проблема, оскільки дуже важко вибрати, які саме місця з усього багатого розмаїття вибрати. Напевно, найважче визначитися, що подивитися в Лондоні: дуже вже різноманітний місто і дуже багато речей в ньому, на які хотілося б подивитися. Однак і в англійському випадку можна скласти грамотний маршрут.

огляд Тауер

Що точно потрібно подивитися в Лондоні, так це вежу Тауер. До неї можна дістатися на метро: станції London Bridge або Tower Hill. Від обох пішки по романтичним вулицях всього п`ять хвилин. Після огляду вежі - неодмінна відвідування лондонського моста Tower Bridge. Незабутні враження гарантовані!

Музеї і парад

  1. Можна почати подорож по Лондону з Трафальгарській площі. Вихід на неї - зі станції метро Charing Cross. Крім естетичних вражень від її виду, можна отримати і культурні: тут же розташовані Лондонська Національна галерея, Арка Адміралтейства і церква Святого Мартіна, які теж мають історичну та художню цінність. А в п`яти хвилинах пішого ходу від площі знаходиться Музей кавалерії, біля якого в будні відбувається всесвітньо відома зміна варти.
  2. Пройшовши до станції метро Westminster, можна помилуватися на будівлю англійського парламенту і побачити те, що подивитися в Лондоні зобов`язаний кожен - знаменитий Біг Бен. Принагідно варто відвідати Вестмінстерське абатство, воно знаходиться буквально в двох кроках. І не забути Букінгемський палац: метро Пікаділлі Серкл і пішки через Грін парк. Зміна караулу біля нього - це саме те, що треба подивитися в Лондоні, і чим потрібно хвалитися перед знайомими.

Що ще подивитися в Лондоні

  • Театрали не повинні обійти увагою найстаріший лондонський театр «Глобус», в першій версії якого пайовиком був Шекспір, і Ковент-Гарден - королівський оперний театр.
  • Шанувальники «Бітлз» просто зобов`язані пройтися по Еббі-Роуд, яка є одночасно і ім`ям найпотужнішою студії звукозапису.
  • Люди творчих професій напевно не пройдуть повз Пікаділлі, а шанувальники детективної літератури обов`язково відвідають будинок Шерлока Холмса.


Загалом, чим би ви не захоплювалися, які б інтереси не мали, завжди знайдеться, що подивитися в Лондоні саме вам.

Про те, що ще можна відвідати в Європі, читайте в розділі Європа.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!