» » Як крутити м'яч на пальці?

Як крутити м'яч на пальці?

Як крутити м`яч на пальці?

Уміння обертати м`яч на пальці - це один з найбільш еффектнихі простих атлетичних трюків. Навчитися цьому досить легко, важливо лише терпіння старанні і тренування, а також знання секрету даного трюку. А він простий - для того, щоб м`яч не злітав з пальця при обертанні, потрібно знайти так звані найважчу точку м`яча. Для цього потрібно покласти баскетбольний м`яч в будь-яку ємність такого ж діаметру, наповнену водою, потім потрібно відзначити найнижчу його точку. Отже, як крутити м`яч на пальці:

перший спосіб

Стати рівно, ноги поставте на ширині плечей. М`яч тримайте на витягнутій руці (якщо ви правша - то на правій, лівшам потрібно вчитися крутити м`яч, відповідно, на лівій руці). Зазначена вами точка повинна знаходитися строго на пальцях. Другою рукою притримуйте м`яч зверху.

Чи не сильним рухом пальців руки, на якій лежить м`яч, крутите його навколо своєї осі. І в момент, коли він зависне в повітрі, слід підставити вказівний палець під ту точку, яку ви зазначили. Вказівний палець повинен направлятися точно вгору.

другий спосіб

Навчитися крутити м`яч на пальці можна й іншим способом. Стійка та ж. Беріть м`яч в руки і тримайте його на відстані півметра від обличчя. При цьому руки зігніть в ліктях. Кінчиками пальців закрутіть м`яч сторону.

Підкиньте м`яч вгору, при цьому не потрібно забувати закручувати його, за допомогою кінчиків пальців. Спробуйте додати обертанню максимально високу швидкість.

У той момент, коли закручений м`яч буде знаходитися в максимально високій точці, обережно підставте свій вказівний палець, спрямований вгору. Пам`ятайте, що занадто високо підкинутий м`яч, важко зловити, при цьому є ймовірність травмувати палець. Для того, щоб м`яч не впав, вільною рукою додавайте йому швидкість.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!