» » Як навчитися підтягуватися?

Як навчитися підтягуватися?

Як навчитися підтягуватися?

Якщо ви не знаєте, як навчитися підтягуватися, тоді читайте цю статтю, так як тут ви знайдете практичні поради для досягнення поставленої мети. Підтягування - це дуже гарна вправа щоб набути впевненості в собі і красиве тіло, яке буде привертати увагу протилежної статі. Уявіть собі тільки думки і реакцію дівчат, коли вони побачать накачані "крила", біцепси, красиві груди і підтягнутий прес! Не вміючи підтягуватися ви тільки створюєте основу для жартів і жартування з боку інших чоловіків і навіть жінок. Якщо для дівчат не вміти підтягуватися або віджиматися це абсолютно нормальне явище, то для чоловіків це абсолютно не прийнятно. Це не завжди було так, ведмежу послугу нам надають нові технології, які роблять з багатьох людей лінивців. Автомобілі, сучасна техніка, різні пристосування і пристрої спростили наше життя на стільки, що без них людина вже мало на що здатний. Теж саме відбувається з нашим тілом. Якщо ви не можете похвалитися накоченим тілом, тоді дотримуйтесь наступних рекомендацій.

Вчимося підтягуватися з нуля

Якщо ви не можете підтягнутися жодного разу, тоді ми Вам розповімо, як навчитися підтягуватися з нуля і як навчитися підтягуватися на турніку. Все залежить від того, наскільки сильно розвинена у вас мускулатура спини, грудей, рук і преса. Якщо з цим все в нормі, тоді у вас вийде зрозуміти, як швидко навчитися підтягуватися. В іншому випадку потрібно буде додатково потренуватися, наприклад, виконуючи віджимання, після чого Вам не важко буде почати підтягуватися. Далі переходите на турнік. Починайте з малого, якщо зовсім не виходить підтягнутися, тоді допоможе перекладина, яка кріпитися до сходів. Повісніте на перекладині, а ноги зігніть в колінах і носочками зачепитеся об сходи. Таке підтягування набагато простіше справжнього підтягування, але для початку - це дуже ефективний засіб. Інший засіб для новачків так само виконується за допомогою драбини, на яку прикріплена перекладина. Залезьте по сходах на перекладину так, щоб вона стосувалася вашого підборіддя. Ширина хвата на рівні плечей і якомога повільніше спускайтеся вниз. Повторюйте таку вправу кілька разів до тих пір, поки стане зовсім неможливо продовжувати. Зробіть невелику паузу і ще кілька підходів. Підтягуючись таким чином, ви зможете підтягуватися без допомоги сходи через деякий час.

Як підтягуватися більше



Якщо ж все не так погано, щоб вчитися підтягуватися за допомогою драбини, і вас цікавить питання про те як навчитися більше підтягуватися, тоді потрібно запам`ятати одне правило, що регулярність виконання підтягувань, навіть невеликої кількості набагато краще ніж велика кількість підтягувань, але рідко, коли доведеться, тому найкращою відповіддю на питання як навчитися підтягуватися багато - це регулярність виконання вправ. Якщо у Вас немає можливості часто відвідувати спортивний зал, тоді слід встановити турнікет будинку, в цьому є також переваги: будинки Вам не доведеться соромитися перед іншими людьми за те, що ви ще не вмієте підтягуватися. Якщо Ви до сих пір не розумієте як навчитися підтягуватися багато разів, тоді Вам потрібно чергувати види підтягувань. Робіть підтягування до грудей, потім до підборіддя, потім за голову-робіть вузькі і широкі хвати. Виконуйте ці вправи підходами, починаючи, наприклад, з трьох підтягувань по три підходи. Регулюйте навантаження самі для себе. Стати своїм власним тренером, так як тільки ви можете зрозуміти свій організм і самостійно розробити програму по тому, як найефективніше навчитися підтягуватися.



Якщо вам необхідно дізнатися, як навчитися підтягуватися за тиждень, тоді вам потрібно засвоїти, що все залежить від вашої загальної фізичної підготовки. Не варто очікувати неймовірних чудес після першого тижня тренувань, якщо до цього ви жодного разу не могли підтягнутися. Однак будь-який зрушення в кращу сторону, теж результат! Якщо ви не зупинитеся на досягнутому і продовжите тренувати своє тіло і витривалість, тоді вже через місяць-два ви відчуєте що всі старання не були марними. Робіть свої тренування все інтенсивніше з кожним разом.

Краще почати вчитися віджиматися з одним або з людиною, який вже вміє віджиматися. Поодинці людина може здатися, почати лінуватися, жаліти себе-коли ж у двох людей одна і та ж мета, то ймовірність зійти зі шляху зменшується. Досвідчена людина може стати відмінним тренером, порадником і якщо треба, то і наглядачем для тих, хто спробує передумати. Підтримуйте один одного, ставте рекорди, змагайтеся - все це допоможе Вам досягти поставленої мети - навчитися підтягуватися, а з цим прийде і красиве тіло, і впевненість у собі, і гордість перед іншими чоловіками, і успіх серед жінок, так і багато іншого в житті налагодиться завдяки тому що ви навчитеся підтягуватися. Крім того, дуже корисно вести записи своїх досягнень, щоб Ви бачили прогрес і Вам було шкода зупинитися і втратити те, що ви вже досягли. Ставте нові цілі для себе.

Для того щоб навчитися віджиматися вам потрібно сильно захотіти і приступити безпосередньо до справи. Чим далі ви відкладіть початок тренувань, тим пізніше будете задовольнятися красою накоченому тіла. Для досягнення цієї мети Вам потрібна неймовірна сила духу, наполегливість і терпимість, навіть коли Вам буде здаватися, що всі зусилля марні. Успіху досягне той, хто не кине почате на півдорозі, а закінчить. Отже, знайдіть одного з такою ж проблемою, відшукайте турнікет або поперечину, запишіть в блокноті сьогоднішнє число і кількість віджимань, яке ви змогли зробити. Далі складіть план дій для себе. У вас вийде навчитися підтягуватися, якщо ви підете даних рекомендацій і не кинете почате.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!