» » Як стати величезним?

Як стати величезним?

Як стати величезним?

Спорт давно увійшов в моду. І молоді хлопці, і дівчата все частіше відвідують тренажерний зал для підтримки себе в хорошій фізичній формі. Однак комусь мало просто ефектно виглядати на пляжі, хтось бажає не просто підтримувати привабливу форму, а накачати величезну м`язову масу.

Тому в цій статті ми розповімо про те, як стати величезним.

Психологія

Боротьба з власним розумом - це, мабуть, одна з головних проблем при бажанні домогтися чого б то ні було. Люди часто щиро хочуть досягти мети, але при цьому абсолютно не вірять в те, що у них вийде. А тому, якщо ви бажаєте стати величезним, насамперед повірте в те, що ви впораєтеся з цим завданням. Забудьте про генетичні особливості, типах тілах і іншу нісенітницю. Просто вірте - ніщо не стане на вашому шляху!

тренування

Звичайно, на одній психології не витягнеш, для накачування м`язової маси вам необхідні регулярні тренування. Частота тренувань - не менше трьох разів на тиждень. Два золотих правила тренувань - постійне підвищення ваг і правильні перепочинку між підходами. Крім того, бажано займатися у вільній вазі, а не в тренажерах, однак якщо вільний вага поки не тягнете, ризикувати не варто. Просто знайте, що до цього потрібно прагнути.

Чи не підвищуйте вага передчасно. Якщо відчуваєте, що з великою вагою виконуєте вправу неправильно, поверніться до попередніх параметрів.



Обов`язково робіть перепочинок в 1-2 хвилини між підходами.

живлення

Правильне харчування - найважливіша складова нарощування м`язової маси. Будівельний матеріал м`язів - білок, а тому необхідно вживати більше білкової їжі. При цьому вона не повинна містити великий відсоток жиру. Кращі продукти для раціону "качка" - курка, яловичина, риба, сир (знежирений), яйця (без жовтків) і т.п. Не варто забувати і про вуглеводної їжі, а то енергії на заняття просто не буде. Правда, вуглеводи потрібно споживати виключно "складні", а саме - фрукти, овочі, злаки і т.п.

Отже три кити успішного росту м`язової маси - це правильна установка, регулярні тренування і строгий режим харчування. Сподіваємося, дотримуючись перераховані вище умови, ви зможете домогтися успіху і стати по-справжньому величезним!

Читайте також статтю Як стати сильним.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!