» » » Як приймати сиофор?

Як приймати сиофор?

Як приймати Сиофор?

"Сиофор" - препарат, який призначається ендокринологами, як правило, для нормалізації вуглеводного обміну. За хімічною структурою препарат належить до бігуанід, основна діюча речовина у нього - метформіну гідрохлорид.

Показання до застосування

При його вживанні відбувається зниження рівня глюкози в крові, нормалізується обмін вуглеводів, знижується апетит, нормалізується рівень холестерину в крові. Препарат застосовується при лікуванні цукрового діабету 2 типу, ендокринного безпліддя, для корекції надмірної ваги.

Якщо препарат приймається з метою корекції ваги, то необхідно пам`ятати про дотримання дієти і виключення з вашого раціону мучного, солодкого, жирного.

дозування

Як приймати "Сиофор?" Зазвичай дозування цього лікарського засобу підбирає лікар-ендокринолог відповідно до рівня глюкози в крові і наявністю або відсутністю цукру в сечі.

Існує кілька дозувань "сіофор". Даний лікарський засіб є в продажу в дозуванні 500 мг, 850 мг, 1000 мг.

"Сиофор 500"

Бажано приймати його під контролем кваліфікованого фахівця. Зазвичай "Сиофор 500" приймається внутрішньо під час їжі або відразу після. Починають прийом з дозування 1 таблетка 1 - 2 рази на день.

"Сиофор 850"



Приймається всередину після їжі або під час прийому їжі: 1 таблетка 1 раз в день.

"Сиофор 1000"

Зазвичай призначається в дозі полтаблетки 1-2 рази на день після прийому їжі або під час їди.

Через 10-15 днів днів можливе збільшення дози відповідно до рівня глюкози крові. Максимальна можлива дозування при прийомі цього препарату становить 3000 мг, тобто 6 таблеток "Сиофор 500" або 3 таблетки "Сиофор 1000".

Застосування при вагітності

Препарат заборонений для вживання під час вагітності і періоду лактації.

Протипоказання

Препарат не можна застосовувати при нирковій та печінковій недостатності, індивідуальної непереносимості, цукровому діабеті типу 1 (інсулінозалежного), алкоголізмі, станах, що ведуть до гіпоксії (інфаркті міокарда, наприклад), станах, що призводять до зневоднення, погіршення перебігу діабету (діабетична кома, кетоацидоз), дотриманні низькокалорійної дієти (менше 1000 ккал). Також препарат протипоказаний дітям до 10 років.

Обов`язково ознайомтеся з докладним списком протипоказань в інструкції!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!