» » » Як схуднути після кесарева розтину?

Як схуднути після кесарева розтину?

Як схуднути після кесарева розтину?

Жінки, які перенесли операцію кесарів розтин, знають, як виглядає після неї живіт. Здається, що самостійно позбавитися від нього не вийде ніколи в житті! Він не прибирається ні через тиждень, ні через місяць, ні через рік! Насправді все реально, просто потрібно набратися терпіння і не лінуватися! Як схуднути після кесарева розтину? Відповідаємо.

Кесарів: відновлюємо фігуру

Спеціальні вправи для зміцнення м`язів живота після кесаревого не можна починати відразу після пологів, почекайте поки пройде біль, в цей час носите бандаж, він полегшить напруга м`язів і, відповідно, хворобливі відчуття навколо шва. Не чекайте занадто багато часу. Через рік боротьба із зайвою вагою і в`ялістю шкіри буде вже не актуальна, тому що буде марна!

Після вагітності, яка закінчилася кесаревим розтином, треба відновлювати не тільки м`язи преса, а й м`язи тіла в цілому. Виконуйте прості загальнозміцнюючі вправи через кілька днів після операції.

  • Найголовніше вправа в цей період - вправа на зміцнення дна таза. Для його виконання потрібен великий м`яч. Встаньте так, щоб руки були на підлозі і шкарпетки ніг на м`ячі, підкочує м`яч до себе ногами, згинаючи корпус, поступово збільшуйте кількість повторень.
  • Через два тижні починайте виконувати вправи на поставу: вис на перекладині, ходьба з книгою на голові, плавання.
  • Через два місяці можна починати зміцнювати м`язи. Попередньо обов`язково проконсультуйтеся зі своїм лікарем. Кращим тренуванням в цей період буде фітнес. Добре, якщо ви зможете займатися з тренером в тренажерному залі. Дуже благотворно впливає плавання. Воно не тільки дає рівномірне навантаження на всі групи м`язів, але і знімає втому.


Не варто впадати у відчай, тренуйтеся!

Найголовніше в боротьбі за струнку фігуру і плоский живіт після кесарева розтину - не впадайте у відчай і вірити у власні сили.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!